iTunesHelper - Hvad gør iTunes Helper?

iTunesHelper eller iTunes Helper, er et program fra Apple, der kører i baggrunden, og overvåger for tilslutning af en iPod eller iPhone til computeren. Hvis en iPod eller iPhone registreres, starter iTunes automatisk programmet. Funktionaliteten er den samme på både Mac OS X og Windows PC'er, og der er ingen alvorlig forkortelse for at deaktivere den (bortset fra at iTunes ikke længere automatisk starter ved tilslutning af din iPhone eller iPod).

Deaktiver iTunes Helper i Mac OS X

iTunesHelper.app er autoloaded under systemstart i Mac OS X, men hvis du har problemer med iTunesHelper-appen, kan du nemt deaktivere dette fra automatisk indlæsning ved at gå til Systemindstillinger -> Brugere -> Logindele, klikke på iTunesHelper ansøgning og derefter klikke på minus (-) knappen nederst på listen (tak Gord!). Fjernelse af afkrydsningsfeltet ud for iTunesHelper-programmet gemmer det under systemstart, som det ses på dette skærmbillede:

Deaktiver iTunes Helper i Windows

Gå til Start Menu -> Kør, skriv i 'msconfig.exe' og tryk Enter. Et systemkonfigurationsværktøj vil dukke op og klikke på fanen "Opstart", derfra navigere til iTunesHelper.exe og deaktivere det ved at fjerne markeringen af ​​afkrydsningsfeltet ud for appnavnet.

Hvorfor du vil deaktivere iTunes Helper

Nogle gange frier iTunesHelper ud og forårsager systemhænger, CPU-dræning og andre frustrerende problemer. Ellers kan du bare ikke have iTunes til at starte automatisk, hvis du tilslutter en iPod eller iPhone, du kan deaktivere denne indstilling i iTunes-indstillingerne, eller du kan deaktivere iTunesHelper selv. Min kusine har for nylig haft alle mulige problemer med den faktiske iTunesHelper-daemon, der kører i baggrunden, så jeg hjalp ham med at deaktivere den helt, og hans problemer blev løst.