Hvad er ISO DIN-montering?

Billydte entusiaster er sjældent tilfredse med fabriksstandard lydsystemet. Af denne grund har mange bilproducenter ansat specialmonteringssystemer til nem fjernelse og installation af dit eget udstyr.

ISO-standarden

Autofabrikanter installerer ofte deres standardudstyr med monteringsbeslag designet til en bestemt radiostørrelse og størrelse. Fordi de vil designe en linje af deres køretøjer til at acceptere disse beslag, er processen med installation af en række forskellige udstyr en modulær proces. For køberen betyder det, at du har muligheder for dit udstyr, og for producenten betyder det, at det er let at imødekomme. Toyota, Nissan, Mitsubishi og nogle Honda-køretøjer er blandt dem, der typisk understøtter ISO-monteringsstandarden.

ISO DIN

DIN-radioer er rektangulære radioer, der effektivt sidder flugter med radiopanelets ansigt i stedet for at blive forsænket. De er indrammet af fabriksstandardpladerne, men stort set alle operationelle kontroller er endda med panelet. Disse radioer er klassificeret som enkelt eller dobbelt DIN, grundlæggende med henvisning til enhedens lodrette størrelse.

ISO DIN-montering

ISO DIN-montering henviser til monteringssystemerne, der bruger ISO-beslag og DIN-standardplader til at dække radioen i DIN-størrelse.