Sådan fjernes DW20.exe

DW20.exe er en fejlrapporteringsapplikation fyldt med Microsoft-produkter såsom Microsoft Office. Når den er installeret, indsamler den automatisk oplysninger, når en Microsoft-applikation uventet afsluttes, fryser eller går ned; det giver brugerne derefter mulighed for at sende oplysningerne til Microsoft til analyse. Denne rapport hjælper Microsoft med at løse problemer med at forbedre fremtidige versioner af softwaren. DW20.exe er ikke påkrævet for at Microsoft-programmer skal fungere og kan deaktiveres og fjernes fra opstart for at forhindre det i at køre.

Tryk på "Ctrl", "Alt" og "Slet" sammen for at åbne Windows Jobliste. Klik på "Processer" for at vise alle aktuelt kørende processer på din computer.

Rul igennem og klik på "DW20.exe", hvis den er der. Klik på "Afslut proces." Hvis det ikke kører i øjeblikket, skal du gå til næste trin for at deaktivere det og fjerne det fra opstart.

Klik på Windows "Start" -knappen, og højreklik på "Denne computer." Rul ned og klik på "Administrer" i pop op-menuen.

Klik på "Tjenester og applikationer" i venstre vindue i vinduet Computeradministration. Klik på "Tjenester".

Rul gennem højre panel, og dobbeltklik på "Microsoft Application Error Reporting". Vælg "Deaktiveret" i vinduet "Starttype", og klik på "OK". Luk servicevinduet. Denne handling fjerner fejlrapportering fra opstart og forhindrer den i at køre.