Mac App Store til at starte 13. december?

I sidste uge offentliggjorde jeg, at udgivelsesdatoen for Mac App Store var overhængende, baseret på Mac OS X 10.6.6 bliver GM og inkluderet Mac App Store-support. I dag er der yderligere krav om at støtte ideen om en tidlig udgivelse af Mac App Store, selv om det bør bemærkes, at disse er ubegrundede rygter.

Ifølge AppleInsider oplyste en kilde et andet Apple-websted, AppleTell, at Steve Jobs skubber til en tidlig startdato for Mac App Store. Påstanden siger, at Steve Jobs oprindeligt ønskede en udgivelse den 6. december, men det er tilsyneladende blevet skubbet til mandag den 13. december. Skubbet til at starte Mac App Store tidligt er tilsyneladende i et forsøg på at fange nogle af feriehandlen buzz og gave Certifikater til butikken vil blive gjort tilgængelige på samme måde som iTunes Store. Der er endnu ikke noget ord, hvis gavekort fra iTunes Store ville være kompatible med Mac App Store og omvendt, men vi håber, at de vil kunne blande sig.

Mac App Store blev oprindeligt annonceret under forhåndsvisning af Mac OS X 10.7, men Steve Jobs påpegede hurtigt, at udgivelsen af ​​app-butikken ville komme "inden for 90 dage" til Mac OS X 10.6 Snow Leopard.

På en lidt relateret note forstod jeg bare, at ikonet Mac App Store ser ud til at følge med i det kontroversielle iTunes 10-ikon, med det HAL-eske lysende blå orb design. Jeg spekulerer på, om der også kommer et backlash imod dette ikon?