Sådan indstilles margener til PDF Creator

Det er nødvendigt at indstille margenerne, når du bruger PDFCreator, hvis du vil have kontrol over, hvordan PDF-filen gemmes. PDFCreator er en gratis PDF-printer, der gemmer et dokument som en PDF-fil fra ethvert program, der er i stand til at udskrive et dokument. Mens PDFCreator kan bruges af ethvert program, bruges det ofte til at gemme dokumenter fra tekstbehandlingsprogrammer såsom Microsoft Word til Adobes PDF-filformat. PDFCreator kontrollerer ikke margenerne; de indstilles i det program, der bruges med PDFCreator.

Trin 1

Åbn det dokument, der skal gemmes, som en PDF-fil, som du vil indstille margenerne for.

Trin 2

Find indstillingen "Sidelayout" eller "Margener" i det program, som PDFCreator skal bruges til. I et Microsoft Office-program skal du f.eks. Klikke på "Sidelayout" og derefter klikke på "Margener". Vælg en forudindstillet margintype som "Normal", "Tynd" eller "Bred".

Trin 3

Find indstillingen "Brugerdefinerede margener" i programmet; dette er ofte i menuen "Sidelayout" eller "Rediger" i et program. I et Microsoft Office-program skal du klikke på "Brugerdefinerede margener" for at specificere margenerne. Ret boksene "Top", "Bund", "Venstre" og "Højre" for at indstille de ønskede margener. Klik på "OK" for at anvende ændringerne.

Klik på "File", derefter "Print", og vælg "PDFCreator" på listen over printere, der vises i dialogboksen. Klik på "Udskriv" for at gemme dokumentet som en PDF.