Sådan finder du antallet af seneste telefonopkald

Nemt at finde et nummer, som du har ringet for nylig uden at skulle konsultere telefonbogen eller en personlig adressebog, sparer tid og frustration. At være i stand til at finde antallet af mennesker, der har ringet til dig for nylig, er også nyttigt, især hvis den, der ringer op, ikke efterlod en stemmemeddelelse, eller hvis den besked er forvansket. Uanset om det er til forretningsmæssige eller personlige formål, på en mobiltelefon eller fasttelefon, gør moderne teknologi normalt det nemt at få adgang til disse oplysninger.

Tal modtaget på en fastnet

Trin 1

Urskive 69 hvis du bor i USA for at finde nummeret. Du skal muligvis ringe til 1169, hvis du har en puls eller en roterende telefon. Nogle netværk kræver, at du ringer 66 henholdsvis 1166.

Trin 2

Ring 1471 fra en fastnet fra British Telecom og de fleste andre britiske netværk, hvis du bor i Storbritannien.

Trin 3

Følg de indspillede instruktioner for at returnere opkaldet, hvis du er på et amerikansk netværk. Returner opkaldet ved at trykke på 3, hvis du er hos BT eller de fleste andre britiske netværk.

Kontroller telefonoptegnelserne på din egen telefon, hvis du har et digitalt håndsæt med opkalds-ID-funktionen. Det registrerer mindst de sidste fem numre, der har ringet til dig for nylig.

Numre, der ringes op fra en fastnet

Trin 1

Se telefonens nummeroplysninger, hvis du har mulighed for at se, hvilke numre du for nylig har ringet til.

Trin 2

Tryk på opkaldsknappen (som normalt er mærket "call", "talk", "send" eller, hvis den ikke er mærket, er normalt grøn i farven) for automatisk at ringe til det sidste nummer, du ringede til. Rul ned på listen for at ringe til ældre numre.

Brug genopkaldsknappen til at ringe til det sidste nummer, du ringede op igen. Hvis du ikke har en digital telefon, er dette sandsynligvis den eneste mulighed, du skal ringe op til numre uden at slå dem op igen. Dette giver dig ikke det nummer, du ringede til, men sparer dig for at kontrollere din telefonbog igen, hvis du blot vil ringe til den samme person igen. Ældre telefoner har ofte denne funktion.

Nummer modtaget på en mobiltelefon

Trin 1

Vælg "ubesvarede opkald" blandt menupunkterne. Denne indstilling kan vises enten i hovedmenuen eller i en undermenu som f.eks. "Seneste opkald." Nummeret eller navnet (hvis du har nummeret gemt mod et navn i telefonens telefonbog) for den person, der forsøgte at ringe til dig, vises.

Trin 2

Brug opkaldsknappen til at prøve at få en liste over alle numre eller navne, der er ringet op og modtaget for nylig. Dette fungerer med mange netværk - og ofte viser et lille ikon på skærmen, om det var et indgående eller udgående opkald.

Rul ned på listen, og fremhæv et nummer, du vil ringe til. Tryk på opkaldsknappen.

Numre, der ringes op fra en mobiltelefon

Trin 1

Tryk på opkaldsknappen for at se nummeret eller navnet på den sidste person, du ringede til. Hvis det sidste opkald på telefonen var dit udgående opkald, vil dette være nummeret øverst på listen.

Trin 2

Rul ned på listen for ældre opkaldte og modtagne numre.

Aktiver opkaldet ved at trykke på opkaldsknappen igen. Hvis du vil ringe til et nummer, der ikke er det sidste, skal du kun trykke på knappen, når du er rullet ned til det nummer, du vil ringe til.