Et SimpleTech Pininfarina 320 Gb eksternt drev installerer ikke drivere

SimpleTech eksterne harddiske designet af Pininfarina er små lagerenheder, der kan bruges med Windows-computere med en USB-interface-port. Alle modeller inkluderer en indbygget kapacitetsmåler for at se, hvor meget plads der bruges med et overblik. Drivere tillader enheden at kommunikere med andre dele af pc'en. Den eksterne harddisk skal installere drivere automatisk, når de først tilsluttes, men i tilfælde af fejl skal du bruge enhedsadministratoren til at installere driverne. Drivere installerer muligvis ikke automatisk, hvis pc'en ikke er indstillet til at genkende ny hardware, eller hvis du har et ældre operativsystem end Windows 7.

Trin 1

Sæt SimpleTech 320 Gb ekstern harddisk i computerens USB-port.

Trin 2

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af Windows 7-skrivebordet, og klik derefter på "Kontrolpanel".

Trin 3

Klik på "System og sikkerhed" i kontrolpanelvinduet. Klik på "System" og derefter "Enhedshåndtering". Enhedshåndteringsvinduet åbnes og viser alle hardwareenheder, der er i brug på pc'en, der er ordnet i grupper efter funktion.

Trin 4

Klik på "Diskdrev" for at afsløre en liste. Dobbeltklik på den "SimpleTech" eksterne harddisk på listen for at åbne et egenskabsvindue.

Trin 5

Klik på fanen "Driver" i vinduet Enhedsegenskaber, og klik derefter på "Opdater driver." Windows-driveropdaterings- og installationsguiden åbnes.

Klik på "Søg automatisk efter opdateret driversoftware" for at bede Windows om at søge på pc'en og internettet efter den nyeste driver til den eksterne harddisk. Når driveren er placeret, installerer Windows den automatisk.