Hvordan spiller jeg en PHP-fil?

PHP-filtypen bruges typisk af webdesignere til oprettelse af interaktive websteder. PHP-scripts kan behandle onlineformularer, få adgang til databaseoplysninger og hente den rigtige dag og tid. PHP-filer er generelt "under-the-hood" programmering, idet webserveren tager koden og konverterer den til den HTML, som folk ser på deres skærm. Der findes flere måder at få adgang til PHP-programmering.

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver er et webdesignende program, der er meget effektivt til at læse og afspille PHP-filer. Dreamweaver er et af de mest populære webdesignprogrammer i verden, og det kan bruges til at oprette, redigere og slette forskellige webprogrammer og filer, der opretter en webside. Dreamweaver MX kan bruges til at skrive og oprette PHP-applikationer og kan åbne og læse allerede eksisterende applikationer. Åbn bare den fil, du skal se på, og Dreamweaver læser den og konverterer den til et læsbart format, så du kan læse koden.

Webbrowser

Hvis du simpelthen forsøger at se slutresultatet af PHP-programmering og ikke faktisk redigere det, skal enhver webbrowser være i stand til at åbne og afspille PHP-filerne, så længe der ikke er nogen fejl i programmeringen. Hvis PHP-scripts har fejl i dem, vil browseren sandsynligvis ikke afspille filen eller vise en fejlmeddelelse. Ellers åbner browseren PHP-filerne, da webserveren konverterer den til en HTML-kodning, som browseren kan læse. Gå bare til det websted, der har de pågældende PHP-filer, og browseren skal åbne den. Hvis filen faktisk findes på din computer, skal du bruge en browser til at åbne den, og du kan muligvis stadig se den, afhængigt af browseren.