Sådan spores begrænsede midler i QuickBooks

Begrænsede midler er betegnelsen på penge, der gives til en nonprofit organisation til et bestemt formål. En kirke kan have begrænset midler til at opføre en bygning eller give til en bestemt missionsgruppe. I modsætning til de almindelige midler, som kan bruges i ethvert område, som kirken anser for nødvendigt, kan den begrænsede brug af midler ikke ændres fra det tilsigtede formål. Hvis du bruger nonprofit-udgaven af ​​QuickBooks, er det et simpelt spørgsmål at tildele en betalingstype med titlen "Begrænsede midler". Hvis du bruger de mere generiske "Pro" eller "Premier" versioner, er det sværere.

Brug af metoden "Klassesporing"

Trin 1

Tænd for "Class Tracking" -funktionen i dit QuickBooks-program. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Rediger" i den øverste menulinje. Rul ned til knappen "Indstillinger" nederst på listen, og klik.

Trin 2

Find fanen "Regnskab". Når vinduet "Indstillinger" åbnes, skal du rulle ned til fanen "Regnskab" og klikke på det. Klik på fanen "Virksomhedsindstillinger" og se i den øverste del af vinduet. Klik på feltet "Brug klassesporing".

Trin 3

Opret en klasse for hver type donation. Ubegrænsede midler er alle generelle donationer, der bruges til det almindelige fondsbudget. Begrænsede midler ville være en anden klasse. Du ville gøre dette ved at klikke på knappen "Liste" i den øverste menulinje, rulle ned til "Klasselisten" og dobbeltklikke på den.

Føj de nye klasser til klasselisten. Hold tasterne "CTRL" og "N" nede, når skærmen "Klasseliste" er åben. Navngiv den første klasse, "Ubegrænsede midler", og klik på "OK". For de begrænsede midler kan du oprette en overordnet klasse med titlen "Begrænsede midler", hvis du har mere end et projekt, som folk donerer til. For eksempel, hvis du har et byggeprojekt og et missionsprojekt, skal du oprette en klasse med titlen "Ny bygning" og en anden med titlen "Missioner" og markere afkrydsningsfeltet "Underklasse af" for hver og derefter klikke på "Begrænsede midler" som forældreklasse.

Brug af bankkontometoden

Trin 1

Åbn en separat bankkonto for hvert projekt med begrænsede midler. Opret en ny bankkonto i QuickBooks til hvert projekt. Du gør dette ved at klikke på knappen "Liste" i den øverste menulinje. Rul ned til "Kontoplan" og klik på den.

Trin 2

Hold tasterne "CTRL" og "N" for at åbne skærmbilledet "Tilføj ny konto". Klik på knappen "Bank" og derefter "OK". Navngiv kontoen ud fra dens formål, "First Bank - Restricted Funds - Building" eller "First Bank - Unrestricted Funds."

Trin 3

Opret to indkomstkonti. For at gøre dette skal du åbne "Kontoplan" igen og holde "CTRL" og "N" tasterne. Klik på indkomstknappen og på "OK". Den ene konto skulle have navnet "Begrænsede modtagne midler" og den anden "Ubegrænsede modtagne midler."

Indsæt begrænsede midler på de korrekte bankkonti. Klik på ikonet "Foretag indskud", som åbner indbetalingsvinduet. Indtast i donorens navn, donationens størrelse og den indkomstkonto, som donationen er deponeret til. Klik på "OK", og depositum registreres.

Brug af subbank-konto-metoden

Trin 1

Opret en subbank-konto for hver type donation. Hvis der ikke er mulighed for at åbne mere end en bankkonto, har du mulighed for at oprette en subbank-konto til hver type donation. Åbn "Kontoplan" igen.

Trin 2

Klik på knappen "Bank", og åbn den nye kontoskærm. Navngiv bankkontoen, "Begrænsede midler", og klik i feltet mærket "Underkonto af." Klik på den overordnede bankkonto, du bruger i øjeblikket, og tildel denne "Underbankkonto" til denne bank.

Indsæt donationer til "underkontoen", hvis de er for begrænsede midler. Dette giver dig mulighed for at gennemføre en bankafstemning for alle donationer, der er givet og deponeret på den ene bankkonto. Hvis donationen er til ubegrænset brug, skal du indbetale beløbet på moderbankens konto.