Sådan rengøres en Samsung computerskærm

Computerskærme er ikke længere de tunge, blokformede kasser med glasskærme, du plejede at se. De er i det væsentlige blevet erstattet af LCD-skærme, som Samsungs serie af LCD-computerskærme, som er lettere, glattere og i stand til high-definition-afspilning. Ulempen ved at bruge disse nye skærme er dog deres tendens til at samle støv og snavs. Fordi de er lavet af film, kan der samles støv og snavs på overfladen i stedet for glas og ofte kræver rengøring. Dette er en nem opgave, der kan udføres på få minutter.

Rengøring af din skærm

Trin 1

Sluk for skærmen. Mange Samsung-skærme er udstyret med et standby-lys under Samsung-insignierne på forsiden af ​​skærmen for at fortælle dig, at den er slukket og ikke bare i dvaletilstand. Sørg for, at den er helt slukket.

Trin 2

Tør din skærm en gang med mikrofiberkluden for at fjerne de større støv- og snavspartikler.

Trin 3

Påfør en lille smule af LCD-løsningen på mikrofiberkluden, og lad en god del af den stadig være tør.

Trin 4

Tør eventuelle fingeraftryk eller resterende snavs væk på din skærm. Vær meget blid og tryk ikke for hårdt på skærmen. Du ønsker ikke at beskadige de flydende krystaller nedenunder.

Lad opløsningen tørre, inden du tænder skærmen igen. Gentag om nødvendigt processen, indtil alle besværlige pletter er renset af.