Sådan sender du en iMessage på iPhone igen for at rette en fejl, der ikke er leveret

Meddelelser sendt fra en iPhone eller iPad kan lejlighedsvis undlade at sende, i stedet vise en fejlmeddelelse "Ikke leveret" sammen med en smule rød! udråbstegn ved siden af ​​den fejlede besked. Selv om dette kan være irriterende, kan du nemt sende en besked fra iOS Messages app med minimal indsats.

Du kan sende en iMessage eller en SMS-besked, der ikke har fejlmeddelelsen "Ikke leveret", nemt.

Før du forsøger at sende beskeden igen, skal du sørge for, at du har en mobilforbindelse, som uden en celleforbindelse eller datatjeneste, vil meddelelsen ikke kunne sendes. Vi demonstrerer at sende en besked på en iPhone igen, men det samme gælder iPad og iOS generelt.

Sådan sender du en besked fra iPhone eller iPad igen

  1. Åbn meddelelsesappen og gå til meddelelsestråden, der ikke har sendt, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Når du ser den røde "Ikke leveret" -opgørelse under en fejlmeddelelse, skal du trykke på den røde knap (!) Ved siden af ​​meddelelsen
  3. Vælg "Prøv igen" for at sende beskeden igen
  4. Giv beskeden et øjeblik til at sende igen. Hvis det lykkes, vil du ikke længere se den "Ikke leverede" røde fejl

Hvis iMessage er blevet sendt igen, vil du se den typiske blå boble og en "Leveret" besked, der angiver, at iMessage var i stand til at sende beskeden igen.

Husk, at iMessages kan mislykkes i at sende af flere grunde, og du kan muligvis se meddelelsen "Ikke leveret" på grund af en afbrydelse af din internettjeneste og afbrydelse af modtagers internettjeneste, eller selvom iCloud og relaterede Apple-onlinetjenester er ned. Hvis du også har mistet cellefunktionen eller aktiveret AirPlane-tilstand umiddelbart efter afsendelse af en besked, kan det også vise fejlen Ikke leveret, hvilket faktisk er et forsætligt trick for at annullere afsendelse af en besked fra iPhone, der fungerer ganske godt.

En anden mulighed er at sende igen som en SMS-besked i stedet via SMS-protokollen, hvilket kan være nyttigt, hvis modtageren ikke er i datainterval og derfor iMessage-funktionalitet, men ellers kunne modtage en SMS-besked. Hvis genskift via iCloud fejler og den traditionelle SMS også fejler, vil du sandsynligvis gerne fejlfinding, hvorfor en iPhone ikke sender sms.

Fejlen "Ikke leveret" kan vises på en iPhone, iPad, en iPod touch og endda Mac OS, som også kan sende en besked fra Macen også, hvis det er nødvendigt.

Har du andre tricks til at videresende meddelelser fra iOS? Lad os vide i kommentarerne.