Sådan opdateres gader i Microsoft

Microsoft Streets & Trips er et kort- og rejseapplikation, der giver brugerne mulighed for at planlægge ture. Kortene dækker hele USA og Canada. Softwaren giver brugerne mulighed for at søge efter adresser, vartegn og interessepunkter. Det giver sving for sving retninger og kan oprette forbindelse til en kompatibel GPS-enhed for at give navigationsassistance i realtid. Softwaren har også mulighed for at importere opdateringer for at holde kort opdateret. For at opdatere softwaren skal du downloade opdateringer fra Microsoft Download Center.

Trin 1

Luk programmet Gader og ture, hvis det er åbent. Klik på "File" i menulinjen, og vælg derefter "Close" fra rullelisten.

Trin 2

Gå til webstedet Microsoft Download Center, skriv "Microsoft Streets & Trips" i søgefeltet, og klik på forstørrelsesglasikonet. Resultatsiden åbnes.

Trin 3

Klik på den gade- og tureopdatering, du vil downloade. Download-siden til opdateringen åbnes.

Trin 4

Klik på knappen "Download", og klik derefter på afkrydsningsfeltet ud for "Gem dette program på disk" eller "Gem".

Trin 5

Naviger til "Data" -mappen, hvor de originale applikationsfiler til Streets & Trips blev installeret, og gem opdateringen på det sted. For eksempel kan Windows-mappen findes i Windows Vista ved at gå til: C: \ Brugere \\ AppData \ Local \ Microsoft \ Microsoft Streets & Trips \ 15.0 \ Data. I eksemplet ""er brugernavnet på den konto, der aktuelt er logget på operativsystemet.

Genstart applikationen Gader & ture. Opdateringen installeres automatisk.