iPhone 5 til at bruge 4G

Den kommende iPhone 5 vil sigte mod at bruge den seneste 4G-service ud over det eksisterende 3G-netværk, ifølge en rapport om CNet. Den samme analytiker rapporterer, at Qualcomm forventes at være CMDA-chipleverandøren til den langridsede Verizon iPhone, der kan blive annonceret samtidig.

AT & T og Verizon har haft travlt med at opgradere deres netværksinfrastruktur til støtte for 4G i løbet af det sidste år, og den nye iPhone søger at drage fordel af den øgede båndbredde. 4G er faktisk bare markedsføringsnavnet for det såkaldte LTE, eller Long Term Evolution, i telekommunikationsverdenen.

Der er ikke meget kendt om iPhone 5 på grund af Apples berygtede hemmeligholdelse omkring nye produkter. Tidligere rapporter fra DigiTimes tyder på, at den nye iPhone vil have et metalskabe og har en integreret antenne, der har til formål at løse modtagelsesproblemerne ud over den undertiden skrøbelige glasunderlag i den nuværende iPhone 4. Med nyhederne om 4G netværksforenelig iPhone, er der Der er også nogle spekulationer om, at FaceTime-opkald vil blive tilladt over det mobile netværk i stedet for kun WiFi.

iPhone 5 Udgivelsesdato

I det forløbne år har Apple annonceret en ny iPhone tidligt på året (januar eller februar), og enheden er tidligere udgivet og afsendt senere samme år i juni. Vi kan kun antage, at denne generelle tidsplan vil holde fast i iPhone 4G / iPhone 5, uanset hvad den kaldes.