Sådan får du typen til at ligne at skrive i hånden

Hvis du arbejder på et projekt, der vil drage fordel af en type, der ligner håndskrift, har du held. Der er et par måder, du kan gøre dette let og effektivt ved hjælp af værktøjer, som du sandsynligvis allerede har til rådighed. Brug af udseendet af håndskrift giver en organisk og hjemmelavet kvalitet til arbejde, der ellers kunne komme på tværs af indelukket eller kedeligt. Håndskrift fungerer godt til visse grafiske projekter, pjecer, præsentationer og kreativt kunstværk.

Trin 1

Vælg en skrifttype, der ligner håndskrift. Skrifttyper henviser til den type bogstaver og symboler, som du kan vælge at skrive med. Skrifttyper, der ligner håndskrift, kaldes normalt scriptskrifttyper. Eksempler inkluderer Blackadder, fransk, Edwardian, Palace, Park Avenue, John Hancock og Bradley. Disse skrifttyper er tilgængelige i tekstbehandlingssoftware såsom Microsoft Word, i anden tekstbehandlingssoftware og i grafisk designsoftware.

Trin 2

Åbn fanen skrifttype i den software, du arbejder med. Det er placeret under sektionen Værktøjer. En liste over tilgængelige skrifttyper vises på din skærm. Gå gennem skrifttyperne for at finde dem, der ligner håndskrift. Du bør have et par scriptfonte tilgængelige for dig i næsten alle softwareprogrammer, men hvis du ikke gør det, kan du downloade en skrifttype fra et eksternt websted.

Trin 3

Se på Internettet efter gratis skrifttyper, som du kan downloade. Der er mange websteder, der har skrifttyper til rådighed uden beregning, så de kan få noget navnegenkendelse. Websteder som skrifttyper og 1001 gratis skrifttyper har skrifttyper gratis. Gennemse skrifttyperne, indtil du finder en, du kan lide, og download den. Det vises på din liste over skrifttyper fra nu af.

Rul ned til den skrifttype, du vil bruge, og klik på den, og begynd derefter at arbejde på dit projekt. Så længe skrifttypen er valgt, ser alt, hvad du skriver, ud som skrifttypen, der ligner håndskrift.