Sådan tilføjes sideskift i Wordpad

Elementer, du har brug for

  • Wordpad

  • Notesblok

På grund af det lille ressourcefodaftryk, der bruges af Wordpad, foretrækker nogle enkeltpersoner det frem for Microsoft Word til daglig brug. Derudover leverer alle Windows-operativsystemer via Windows 7 Wordpad gratis, mens Microsoft Word skal købes separat. Wordpad har dog begrænsninger, hvoraf den ene er, at det ikke let giver dig mulighed for at indsætte sideskift. Med lidt know-how kan du tilføje sideskift ved hjælp af software, der allerede findes på alle Windows-operativsystemer.

Tilføjelse af et sideskift til et Wordpad-dokument

Opret dokumentet i Wordpad, og gem det i Rich Text Format. Dette er normalt standardindstillingen, når du gemmer i Wordpad.

Hvis det ikke er standardindstillingen, skal du blot gå ind i din filmenu og klikke på \ "Gem som. \" En af mulighederne er for Rich Text Format. Gem filen i Rich Text Format.

Luk dokumentet. Sørg for at notere placeringen, når du lukker den. For mange mennesker er den enkleste måde at gøre dette på at gemme filen på skrivebordet.

Åbn dokumentet ved hjælp af dit Notesblok-program. Du kan enten få adgang til det direkte fra Notesblok, eller du kan højreklikke på dokumentet og få adgang til Notesblok ved at klikke på \ "Åbn med \" og derefter klikke på Notesblok.

Dette åbner dokumentet og viser alle tags i Rich Text Format. Disse er skjult i Wordpad men synlige i Notesblok. Du skal ikke bekymre dig om at skulle ændre nogen af ​​disse tags.

Find det afsnit, hvor du ønsker at placere et sideskift.

Når du finder sektionen, skal du blot skrive: \ page Dette vil indsætte det Rich Text Format-mærke, der er nødvendigt for et sideskift.

Luk og gem programmet ved hjælp af dit Notesblok-program.

Åbn dokumentet igen i Wordpad.

Gå ind i din File-menu, og få adgang til Preview Print. Der skulle nu være et sideskift, hvor du indsatte tagget Rich Text Format.

Tips

Hvis du åbner dit dokument i Wordpad, efter at du har tilføjet sideskiftet, finder du en tom linje. Hvis du kopierer den tomme linje ved hjælp af Ctrl + C, placerer den den tomme linjekode på dit udklipsholder. Ved at bruge Ctrl + V kan du nu tilføje et sideskift hvor som helst i dokumentet uden at skulle afslutte Wordpad-programmet.

Ved at bruge en søgemaskine kan du finde forskellige gratis programmer, der giver dig mulighed for at downloade programmer, der forbedrer Wordpad. De fleste af disse forbedringer tilføjer funktioner såsom sideskift og stavekontrol.