Sådan konfigureres en Netgear Wireless Router

En trådløs router er en enhed, der fungerer både som en gateway, der forbinder din computer og dit højhastighedsmodem og som et trådløst adgangspunkt, der gør det muligt for dine trådløse enheder, såsom en bærbar computer, at oprette forbindelse til netværket. Netgear fremstiller flere typer trådløse routere, som hver tilbyder forskellige intervaller og muligheder for forretnings- og hjemmebrugere. Før du kan bruge din Netgear trådløse router, skal du tilslutte enheden ved hjælp af Ethernet-kabler og konfigurere routerens indstillinger.

Tilslut dit højhastighedsmodem til den trådløse Netgear-router med et Ethernet-kabel. Sluk for strømmen til dit højhastighedsmodem, inden du slutter enheden til din trådløse router. Sæt Ethernet-kablet fra dit højhastighedsmodem til "Internet" -porten på bagsiden af ​​din Netgear trådløse router. Denne port er placeret ved siden af ​​den trådløse routers strømport og er angivet med en grøn farve.

Tilslut din computer og den trådløse Netgear-router med et Ethernet-kabel. Luk computeren, før du slutter den til din trådløse router. Sæt den ene ende af det korte, blå Ethernet-kabel, der fulgte med din Netgear trådløse router, i din computers Ethernet-stik. Sæt den anden ende af kablet i en LAN-port på bagsiden af ​​din trådløse router. Din trådløse router har flere nummererede LAN-porte, der er angivet med en gul farve. Det betyder ikke noget, hvilken LAN-port du bruger.

Tænd for hver enhed i rækkefølge. Tænd først dit højhastighedsmodem, og vent derefter mindst to minutter. Dette giver det tid til at oprette forbindelse til din internetudbyderes (ISP) server. Sørg for, at dit high-speed modems statusindikatorer viser, at det har oprettet forbindelse til din internetudbyders server. Tilslut derefter Netgear-vekselstrømsadapteren til den trådløse Netgear-router og en stikkontakt. Lysnetadapteren tilsluttes bagsiden af ​​den trådløse router i en sortfarvet port mærket "Power". Vent mindst to minutter på, at din trådløse router opretter forbindelse til dit højhastighedsmodem. Du ved, at den har oprettet forbindelse, hvis alle statusindikatorerne på forsiden af ​​den trådløse router er tændt. Tænd endelig din computer.

Åbn din webbrowser, og opret forbindelse til den trådløse routers URL. Indtast den trådløse routers adresse i adresselinjen i din webbrowser. Netgear-trådløse router-adresser er: www.routerlogin.net, www.routerlogin.com eller 192.168.1.1. Du kan bruge en af ​​disse webadresser. Tryk på "Enter" på tastaturet, når du først har indtastet adressen.

Indtast standardbrugernavnet og adgangskoden. Efter indtastning af den trådløse routers URL vises en dialogboks, der kræver, at du indtaster et brugernavn og en adgangskode. Standardbrugernavnet er "admin", og standardadgangskoden er "adgangskode." Tekstbokse er store og små bogstaver, så det er vigtigt, at du bruger små bogstaver.

Følg instruktionerne i "Installationsguiden". Når du har logget ind på routeren, indlæses en installationsguide og spørger, om du vil have den til at registrere din internettype. Klik på alternativknappen "Ja", og klik derefter på "Næste". Når du er færdig med guiden, er konfigurationen fuldført, og du kan få adgang til Internettet ved hjælp af den trådløse router.

Konfigurer trådløse indstillinger. Hvis du har trådløse enheder, som du vil oprette forbindelse til din Netgear trådløse router, skal du få adgang til dine trådløse indstillinger. Log ind på den trådløse router som beskrevet i trin 4 og 5, og find og klik på linket "Trådløs indstilling" i hovedmenuen. Du kan ændre standard SSID (trådløst netværksnavn) fra “NETGEAR” til et brugerdefineret navn, og du kan ændre sikkerhedsindstillinger, så der kræves en adgangskode for at logge på dit trådløse netværk. Når du er færdig med at ændre dine trådløse indstillinger, skal du klikke på "Anvend". Du skal bruge dette SSID og adgangskode for at forbinde dine trådløse enheder til din Netgear trådløse router.

Tips

Hvis du har "Ressource-CD", der følger med en ny Netgear trådløs router, kan du indsætte denne CD for at installere routeren ved hjælp af "Smart Wizard" ved at følge instruktionerne på skærmen. Hvis det er muligt, skal du placere din Netgear trådløse router midt i dit hjem (eller på kontoret) på en forhøjet, ikke-metaloverflade væk fra vægge for at maksimere signalstyrken i alle områder af bygningen. For at oprette forbindelse til Internettet trådløst ved hjælp af din Netgear trådløse router skal du have en computer (eller en anden Wi-Fi-aktiveret enhed), der er udstyret med et internt eller eksternt trådløst kort.