Sådan laver du en HTML-signatur for Mail i Mac OS X

Mange brugere kan godt lide at indstille en signatur, der automatisk indgår i deres udgående e-mails, og for dem der gerne vil have en stiliseret og noget interaktiv e-mail-underskrift, vil de gerne oprette, hvad der hedder en HTML-signatur. En HTML-signatur gør det muligt for forskellige tekst styling som fedme, kursiv, skriftstørrelser og måske mest relevant for mange, inddragelse af ting som et telefonnummer eller links til websteder og sociale adresser.

For Mac-brugere, der gerne vil oprette og indstille en HTML-signatur, er processen virkelig ret enkel i Mail-appen til OS X. Du kan faktisk oprette mange underskrifter, du ønsker, og endda indstille forskellige signaturer til forskellige e-mail-konti. Vi vil gennemgå, hvordan du laver og indstiller en simpel HTML-signatur i Mail på Mac.

Sådan oprettes og indstilles en HTML-signatur til Mail i Mac OS X

Dette er det samme i alle versioner af Mail app til OS X:

  1. Opret en ny e-mail-meddelelse fra Mac Mail-appen - det er simpelthen for at oprette HTML-signaturen, og den vil ikke blive sendt
  2. Skriv emnet i din email, skriv den ønskede underskrift og stil den efter behov - fed skrift, skriftstørrelser, kursiv, telefonnummer, links til websteder eller sociale profiler mv. (Bemærk at der automatisk udskrives links i moderne versioner af Mail app slå dem til HTML-links)
  3. Vælg hele signaturen og kopier den til dit udklipsholder med Command + C, og kassér den e-mail, du netop har lavet for at oprette signaturen.
  4. Gå nu til "Mail" menuen og vælg "Preferences"
  5. Vælg fanen "Signaturer"
  6. Vælg din e-mail-udbyder fra venstre for at indstille signaturen til
  7. Klik på knappen [+] plus for at oprette en signatur, giv det et navn, og klik på kommandoen + V i højre side for at indsætte HTML-signaturen
  8. Luk vinduet Preferences og nu opret en ny e-mail-meddelelse, HTML-signaturen vises automatisk nederst i e-mail-beskeden

Den valgte HTML-signatur vises nu i hver ny e-mail-meddelelse, der oprettes eller besvares fra den pågældende Mac, medmindre andet er angivet.

Hvis du opretter flere signaturer, kan du finde dem tilgængelige for at få adgang til og bruge uafhængigt gennem rullemenuen "Signatur" sammen med emnefeltet for en mailbesked.

Du kan oprette så mange signaturer som du vil, og du kan også oprette forskellige signaturer til forskellige e-mail-konti, hvis sidstnævnte er særlig god ide, hvis du har flere e-mail-konti oprettet på en Mac, og du vil beholde en personlig signatur adskilt fra en arbejdssignatur, for eksempel. Nogle stationære brugere kan også finde kortfattede signaturer, som foregiver at være en iPhone, til at være nyttige, især hvis du regelmæssigt snyder mange e-mails (og er vi ikke alle?).

Af den måde, nu hvor du har oprettet en HTML-signatur i Mac Mail-appen, kan du nemt overføre og indstille HTML-signaturen på iPhone eller iPad ved blot at sende dig en e-mail, kopiere signaturen og indsætte den i den relevante Mail Signatur præference sektion. Bemærk at indstilling af brugerdefinerede signaturer på iPhone og iPad erstatter standard signaturen "Sendt fra min iPhone", der vises på e-mails, der sendes fra din mobilenhed, medmindre du specifikt føjer det til selve signaturen.