Lad iTunes automatisk justere lydstyrken for at afspille sange på samme niveau

iTunes kan justere lydstyrken på din musik til dig, så hver sang er tættere på hinanden i volumenudgang. Dette er en fantastisk funktion, og det har altid været mig, at nogle sange vil spille højere end andre, og en afspilningsliste kan hurtigt gå fra en moderat høj sang til en, der enten er ekstremt stille eller overdrevne og knaplydende.

I stedet for konstant at kæmpe med højttalervolumen som nye sange kommer på, der er højere eller blødere, er der en glimrende lille kendt iTunes-funktion, der automatisk justerer alle sange lydstyrkeniveau for at være konstant for dig! Det er en indstilling, der skal aktiveres som standard, hvis du skulle spørge mig, men da det ikke er her, hvordan kan du tænde det på dig selv:

Sådan aktiveres iTunes automatisk sangvolumenjustering

Dette virker i alle versioner af iTunes til både Windows og Mac OS X:

  1. Fra iTunes-menuen navigerer du ned til 'Indstillinger'
  2. Klik på fanen 'Afspilning' øverst
  3. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Sound Check"
  4. Vælg nu 'OK'

Sådan ser indstillingen ud i en tidligere version af iTunes, den præcise placering kan variere lidt, men formuleringen er den samme, og kernefunktionerne er også de samme:

Ændringer skal træde i kraft straks, men nogle gange skal du genstarte iTunes for at lade indstillingen træde i kraft. Når det virker, vil alt sangvolumen være ensartet på tværs af sange - sange, der er stille, bliver automatisk justeret og sange, der er super højt, automatisk justeret ned - hvilket giver en meget mere fornøjelig musikoplevelse. Ingen flere højttalere tweaking!

Af den måde virker dette med alle typer musik, fordi dette er volumenrelateret, og jeg vil anbefale det til hver genre. Det skal være klart, at jeg ikke taler om typen af ​​musik, fordi det naturligvis noget som hårdrock bliver højere end soft rock, jeg taler om den faktiske lydstyrke af afspilningen. Årsagen til, at der er variation i det samlede volumen skyldes mange forskellige årsager, uanset om det er kildelyddet, som det blev revet og omdannet til digitalt format, men det er ikke desto mindre ubehageligt, når en sang er stille og den næste er sprængning .

Du kan også øge et individuelt sangvolumeniveau for at gøre det lyst, hvis du vil, men det skal ændres på grundlag af en sang i iTunes.