Sådan afspilles MOV-filer på en PS3

Du har en MOV-fil (Quicktime), som du gerne vil spille på din PS3. MOV-filer er dog ikke kompatible med PS3-systemer. Du skal først konvertere MOV-filen til et accepteret format til afspilning på et PS3-system. Dette kan let gøres med et simpelt konverteringsværktøj såsom 3herosoft PS3 Video Converter.

Download og installer 3herosoft PS3 Video Converter. Når installationen er afsluttet, skal du starte programmet.

Klik på "File" og derefter "Add" fra topmenuen i 3herosoft PS3 Video Converter-programmet. Gå til mappen og placeringen af ​​din MOV-fil. Vælg den fil, du vil konvertere til PS3-format, og klik på "Åbn". Når du har valgt filen, føjes den til konverteringslisten.

Rediger filen som ønsket. Rediger felter under "Generelt" i øverste venstre hjørne af programvinduet. Ændringer kan foretages i videostørrelse, varighed, billedhastighed, bufferstørrelse og mere.

Klik på "Konverter" -knappen (rød cirkel) for at konvertere MOV-filen til PS3-format. Find den konverterede fil, og overfør den til din PS3 til afspilning.

Tips

Du kan ændre zoomeffekten af ​​din video ved at vælge "Letterbox, Medium, Pan og Scan eller Full" i rullemenuen "Zoom" nederst i programvinduet.