Fortryd Moving en fil til papirkurven i Mac OS X

Hvis du ved et uheld sendte en fil til papirkurven på en Mac, kan du fortryde den fil eller flere filer bevægelse i papirkurven med et af to lette tricks for at fortryde den pågældende filhandling.

Du kan bruge en af ​​nedenstående metoder til at udføre dette, med kommandoen "Fortryd", hvis der sker en opdatering af papirkurven, ellers ville du gerne stole på "Put Back" -metoden for at gendanne en filplacering og fortryde papirkurven .

Prøv kommandoen "Fortryd" for at flytte en fil fra papirkurven i OS X

Den første til at prøve er en simpel tastaturgenvej til Fortryd, dette virker til at "Fortryd" filens papirkurven, hvis det bare skete og var den seneste handling på Mac. For eksempel, hvis du lige nu lægger en fil i papirkurven, skal du trykke på Command + Z, og den vil "Fortryd" den og flytte filen tilbage fra papirkurven . Men kommandoen Fortryd kun virker, hvis det var den sidste aktivitet, så hvis filen blev sendt til papirkurven for et stykke tid siden, kan du bruge Put Back-tricket i stedet.

Brug "Sæt tilbage" for at Fortryd en tilfældigt papirkurven på Mac

Put Back-kommandoen returnerer filen / filerne til deres placering i OS X Finder inden sletningen. Dette virker kun, hvis filen er placeret i papirkurven, ikke hvis papirkurven er tømt.

  • Åbn papirkurven
  • Vælg den eller de filer, du vil sætte tilbage på deres oprindelige placering
  • Højreklik på filen (r)
  • Vælg "Sæt tilbage" for at sende filen til sin oprindelige placering i Finder

Du kan også gøre dette med en tastaturgenvej fra papirkurven. Vælg filerne i papirkurven og tryk på Kommando + Slet, og det vil også flytte dem tilbage til deres oprindelige placering, før de blev sendt til Papirkurv.

Du kan huske, at Command + Delete normalt sender filer til papirkurven inde i Finder, men hvis du er i papirkurven, og der vælges en fil i papirkurven, skiftes funktionaliteten.