Apple iTV Drevet med Siri, der udgives inden 2013

Apple arbejder på et ægte tv-apparat (iTV?), Der udnytter den kunstige intelligens agent Siri som controller, ifølge en ny rapport fra The New York Times. De går så langt som at sige, at prototyper allerede er i gang, og at " det er ikke et spørgsmål om, om det er et spørgsmål om hvornår ", hvilket tyder på, at Apple kan annoncere produktet i 2012 med en udgivelse af tv'et inden 2013.

Et Siri-baseret fjernbetjeningssystem beskrives som følger:

Det er science fictionens ting. Du sidder på din sofa og i stedet for at snuble med flere fjernbetjeninger eller bruge håndbevægelser, snakker du simpelthen: "Sæt den sidste episode af Gossip Girl." "Afspil de lokale nyhedsoverskrifter." "Spil nogle Coldplay-musikvideoer." Siri gør resten.

Selvfølgelig går denne oplevelse ud over at bare afspille tv-shows eller de lokale nyheder. Da linjen mellem fjernsynsprogrammering og webindhold fortsat eroderes, vil et Siri-drevet tv blive mere nødvendigt. Du vil ikke vende gennem filmapper eller kurve af indhold, kontrollere hvad du vil. At fortælle Siri at "spille videoer af søde katte, som falder i søvn" ville returnere en uendelig YouTube-strøm af søde napping pelsbolde.

NY Times nævner de først hørte om planer for et Apple-tv for et år siden, og at projektet har været i et eller andet udviklingsstadium siden 2007, da iPhone og første Apple TV-boks blev frigivet. Hvorfor vente til 2013? Bortset fra at raffinere intelligensen af ​​Siri, har Apple ventet på store fladskærmbilleder til at blive billige nok til at være rimeligt prissat for forbrugeren.

Nyheder og rygter om et Apples tv-apparat har eksploderet i løbet af den sidste uge, efter at bemærkninger fra de seneste Steve Jobs til hans biograf har proklameret, at han havde "revnet" fjernsynet, som NYT siger, er en henvisning til at bruge Siri AI som erstatning for fjernbetjeningen. Dette blev snart fulgt op af rapporter om, at skaberen af ​​iTunes leder projektet.

Siri er i øjeblikket kun tilgængelig for iPhone 4S-brugere, men det forventes i vid udstrækning at gøre fremtoninger på tværs af Apple-linjen ned ad vejen, herunder i Mac OS X og iPad.