Hvordan kan du se din mands mobiltelefonregning?

Der er kun to måder, du kan se din mands mobiltelefonregning på. Hver tjenesteudbyder sender dig en mobiltelefonregning hver måned, og udbyderen opretter også en elektronisk version af regningen. Du kan enten få posten og læse igennem papirkopien, eller du kan logge på din konto online og se regningen på Internettet. Hvis du ikke har oprettet en konto til din mobiltelefonplan, kan det være den nemmeste måde at se din mands regning på. Dette skyldes, at du kan oprette hans konto uden at han ved det og har fuld adgang til hans oplysninger. Hvis han allerede har en konto, bliver du nødt til at få hans brugernavn og adgangskode.

Trin 1

Find ud af, om din mand allerede har en online-konto. Du kan bare spørge ham, om han har oprettet en konto, men hvis du tror, ​​det vil gøre ham mistænksom, foreslår du, at du vil oprette en online-konto, fordi det er lettere at betale regningen online.

Trin 2

Få adgangskoden og brugernavnet til din mands konto. Hvis han allerede har en konto, men ikke giver dig adgangsoplysningerne, kan du prøve at gætte, hvad hans brugernavn og adgangskode kan være. Eller du skal muligvis tænke på en smart måde at få hans loginoplysninger på.

Hvis han ikke har oprettet en konto, kan du oprette en til ham uden at han ved det. For at oprette en konto skal du gå til din tjenesteudbyders websted og følge anvisningerne for at oprette en konto. Du bliver nødt til at kende hans navn, fødselsdato, personnummer, telefonnummer og adresse.

Log ind på din mands mobiltelefonkonto og se hans telefonhistorik. De fleste tjenesteudbydere giver dig mulighed for at se "All History", som dateres flere måneder tilbage.