Sådan tilslutter du et hus til FiOS

Verizon FiOS-tjenesten leveres via fiberoptisk kabel. Kablet er fastgjort til en optisk netværksterminal (ONT), der er installeret på siden af ​​dit hjem eller din virksomhed. Om nødvendigt kan ONT også installeres inde i huset. En Verizon-tekniker skal installere det fiberoptiske kabel og ONT, men forbindelserne, der fører fra ONT, kan installeres af ikke-Verizon-personale.

Trin 1

Identificer de computere og tv'er, der har brug for kabelforbindelser.

Trin 2

Installer et koaksial- eller Ethernet-kabel fra ONT-området til FiOS-routeren - det kabel bærer din internettjeneste og aktiverer FiOS 'interaktive tv-funktioner. Tilslut ikke kablet til ONT.

Trin 3

Installer Ethernet-kablet fra routeren til yderligere computere, der om nødvendigt vil oprette forbindelse via en kabelforbindelse. Du skal tilslutte disse kabler til LAN-porte på din router.

Trin 4

Installer koaksialkabel fra ONT-området til alle tv'er, hvis du abonnerer på FiOS TV-tjenesten. Tilslut koaksialkablerne til en koaksialkabelsignalsplitter på ONT. Tilslut signaldeleren til ONT's koaksialkabelport. Hvis dine fjernsyn allerede er tilsluttet et koaksialt bord, behøver du ikke køre nye kabler - bare tilslut den eksisterende signalsplitter eller det enkelte kabel til ONT.

Trin 5

Tilslut Ethernet-kablet til ONTs Ethernet-port, hvis du har valgt at give en Ethernet-forbindelse til din router.

Test alle internet- og tv-forbindelser.