Sådan konverteres en Movie Maker-fil

Når du er færdig med at redigere en filmfil i Windows Movie Maker og er tilfreds med resultaterne, skal du konvertere filen til et format, der kan ses på enhver medieafspilningsenhed. I tilfælde af Windows Movie Maker betyder det at konvertere Movie Maker-data til WMV-format eller Windows Media Video. Movie Maker-programmet gør det ret nemt at gennemføre dette sidste trin i filmfremstillingsprocessen.

Trin 1

Start Windows Movie Maker.

Trin 2

Åbn et Windows Movie Maker-projekt, du har arbejdet med, og vil gerne konvertere til et universelt spilbart format.

Trin 3

Gå til "File> Save Movie File> My Computer." Klik på "Næste".

Trin 4

Indtast et ønsket filnavn til din konverterede Movie Maker-fil, og vælg den mappe, som du vil gemme filen til. Klik på "Næste".

Vælg "Andre indstillinger:" og derefter "Video i høj kvalitet (stor)" under "Filmindstilling." Denne indstilling fungerer for de fleste brugere og bevarer kvaliteten af ​​Windows Movie Maker-filen, hvis du ønsker at foretage yderligere ændringer af den efter konvertering. (Avancerede brugere ønsker muligvis at vælge en anden indstilling.) Klik på "Næste". Windows Movie Maker konverterer din Movie Maker-fil til WMV-format, som kan ses på de fleste medieafspilningsenheder.