Sådan programmeres et flashdrev (3 trin)

USB-flashdrev er små hukommelsesdrev, der tilsluttes din computers USB-port. Et USB-flashdrev svarer til harddisken på din computer, bortset fra at det er designet til at være let bærbart. Før en harddisk kan bruges på din computer som lager, skal den formateres. På samme måde skal USB-flashdrev også være programmeret eller formateret for at blive genkendt af din computer. Forstå venligst, at formatering er en ustabil handling, der sletter alle data på dit USB-flashdrev og muligvis ikke er reversibel.

Sådan programmeres et flashdrev

Trin 1

Indsæt USB-flashdrevet. Sæt USB-flashdrevet i en ledig USB-port på din computer. Tillad Windows at genkende og registrere dit drev. Du vil normalt høre lyde og se pop op-vinduer, der indikerer, at handlinger finder sted.

Trin 2

Adgang til computeradministration. Klik på knappen "Start", normalt i nederste venstre hjørne af din skærm. Klik på "Kontrolpanel." Enten i den resulterende menu eller det valgte vindue skal du vælge følgende rækkefølge: "System og vedligeholdelse", "Administrative værktøjer" og "Computerstyring." I navigationsruden under Lagring skal du klikke på "Diskhåndtering."

Begynd formatering. Identificer dit USB-flashdrev i Diskhåndtering. For eksempel kan det mærkes som "(D :) USB-flashdrev", hvilket betyder, at dit USB-flashdrev genkendes på "D:" -drevet, mens din primære partition er "C:" -drevet. Under kolonnen "Volumen" skal du højreklikke på det drevnavn, der angiver dit USB-flashdrev, og derefter vælge "Format". I dialogboksen Format skal du klikke på "OK" og derefter "OK" igen. Afhængig af størrelsen på din hukommelse varierer formateringstiderne.