Sådan brænder du gendannelsespartitionen til DVD

Computere er blevet en del af vores hverdag, og med det kommer både fordele og vanskeligheder. Computere kan udvikle problemer forårsaget af virus og andre problemer, der skader operativsystemet. Som en sikkerhedsforanstaltning inkluderer computere en skjult partition, der indeholder alle de filer, der er nødvendige for at gendanne en computer til fabriksstand. Du kan brænde denne gendannelsespartition på en DVD og bruge den til at gendanne systemet, hvis partitionen er beskadiget.

Trin 1

Indsæt en tom DVD i diskdrevet. Se i din brugervejledning for at se, om du har brug for en (+/-) RW-disk. Du skal bruge en genskrivbar disk, så den kan opdateres senere.

Trin 2

Vælg knappen "Start", og vælg "Computer". Dette åbner et nyt vindue, der viser computerens harddiske og CD / DVD-drevet.

Trin 3

Dobbeltklik på den anden harddisk - de fleste systemer kalder dette "D:". Hvis din ikke er navngivet på den måde, skal du vælge den mindste af de to harddiske. Vælg den lille pil ud for knappen "Organiser", gå derefter ned og vælg "Vælg alt".

Trin 4

Klik på knappen "Brænd", og lad computeren brænde gendannelses-dvd'en. Hvis det er nødvendigt at bruge mere end en DVD, vil systemet råde dig, når du indsætter en anden DVD, der kan optages.

Skriv "Recovery" og datoen på hver disk, og opbevar disken eller disken et sikkert sted.