Sådan fjernes voks fra computerskærme

Din bærbare eller stationære computer skal rengøres ofte for at holde den i god stand og opretholde et rent, nyt udseende. Computerskærme kan let tiltrække støv, snavs og også voks. Voks kan være svært og vanskeligt at fjerne fra din computer, og kraftig skrubning kan skade en delikat skærm. Du skal først tackle vokspletten og derefter fortsætte med at rense computerskærmen fuldt ud.

Trin 1

Klik på "Start" og "Luk ned" for at slukke for din computer. Hvis du har et skrivebord, kan du undgå dette ved bare at slukke for computerskærmen. Tryk på tænd / sluk-knappen på computerskærmen. Bare for at være sikker anbefales det, at du slukker computeren helt, når du anvender løsninger eller rengøringsmidler på den.

Trin 2

Dyp lidt smør eller olivenolie på en bomuldsklud og gnid den berørte del af skærmen i en cirkulær bevægelse. Påfør kluden forsigtigt, så den ikke påvirker skærmen. Dette bør fjerne enhver type voks, der findes på din skærm. Du bliver muligvis nødt til at gnide det i nogen tid, før det slukker.

Trin 3

Tør monitoren ned med et separat stykke klud, eller lad det tørre af sig selv.

Trin 4

Spray eller hæld en rengøringsopløsning på en bomuldsklud og tør ned på skærmen. Brug en ammoniakfri, fortyndet vinduespudser eller 50 procent spritalkohol. Vand kan efterlade våde pletter, og nogle glasrensere efterlader en fedtet film. Sprøjt aldrig eller påfør væske direkte på skærmen. Undgå at bruge opløsningsmidler, der kan indeholde kemikalier, der kan beskadige computeren.

Trin 5

Tør skærmen af ​​med en bomuldsklud. Til vedligeholdelse kan du støve det med et mikrofiberhåndklæde for at opretholde det rene og nye udseende af skærmen.

Tryk på tænd / sluk-knappen på din computer eller skærm for at tænde computeren igen, når computerskærmen er helt tør.