Sådan bruges en mobiltelefon med to SIM-kort

Mobiltelefoner, der bruger Global System for Mobile Communications (GSM) -teknologi, gemmer telefonens bruger- og operatøroplysninger på et SIM-kort (Subscriber Identity Module). Nogle telefoner leveres med dobbelte SIM-slots, så brugerne kan installere og bruge to SIM-kort på én gang. De fleste mobiltelefoner har dog kun et SIM-kortspor, hvilket betyder, at kun et SIM-kort kan installeres ad gangen. Ikke desto mindre, hvis en enkelt SIM-mobiltelefonbruger har to SIM-kort fra enten de samme eller forskellige operatører, er det muligt for hende at bruge dem ombytteligt.

Dual SIM-mobiltelefoner

Trin 1

Find mobiltelefonens dobbelte SIM-kortspor. For mange dobbelte SIM-mobiltelefoner er SIM-kortsporene placeret i batterirummet bag selve batteriet. Se den supplerende dokumentation, der fulgte med din telefon for at få detaljerede oplysninger.

Trin 2

Indsæt begge SIM-kort i de dobbelte SIM-kortspor, og saml telefonen igen efter behov. Orienteringen af ​​SIM-kortene kan variere fra telefon til telefon, så se dokumentationen, der fulgte med enheden for at få flere oplysninger.

Trin 3

Tænd for telefonen. Nogle dual SIM-korttelefoner har en knap eller en interface-indstilling, der giver dig mulighed for at skifte mellem SIM-kort, mens andre har en separat sendeknap til hvert SIM-kort. Andre giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere SIM-kortene i telefonens "Indstillinger" -menu. Se dokumentationen, der fulgte med din dobbelte telefon for specifikke detaljer.

Aktivér det SIM-kort, du vil bruge til at foretage og modtage opkald. Når du ønsker at bruge det andet SIM-kort, skal du aktivere det og deaktivere om nødvendigt det første.

Samme bærer-SIM-kort

Trin 1

Find mobiltelefonens enkelt SIM-kortbakke. For mange mobiltelefoner er SIM-kortet placeret i batterirummet bag selve batteriet. Andre mobiltelefoner, såsom iPhone, har SIM-kortet placeret i en bakke, der springer ud af enhedens kant. Se de supplerende dokumenter, der fulgte med din enhed for at få detaljerede oplysninger.

Trin 2

Fjern SIM-kortet fra SIM-kortbakken, og sæt det andet SIM-kort i SIM-kortbakken. Saml telefonen igen efter behov.

Brug telefonen med det andet SIM-kort installeret. Så længe de to SIM-kort er på samme transportør (og hvis det er nødvendigt med en dataplan), fungerer telefonen, uanset hvilket SIM-kort der er installeret. Når du vil bruge et andet SIM-kort, skal du skifte SIM-kortet ud i SIM-kortbakken.

Forskellige bærer-SIM-kort

Trin 1

Kontakt din mobiltelefonudbyder og anmod om en oplåsningskode eller oplåsningstjeneste til din enhed. Nogle mobiltelefonoperatører giver dig en oplåsningskode efter en bestemt periode med kontoaktivitet, mens andre kræver, at du ikke længere er under kontrakt med luftfartsselskabet for at modtage en oplåsningskode. Andre vil bede dig om at sende din telefon til mobiltelefonoperatøren, så de kan låse telefonen op for dig. Når telefonen først er låst op, kan den dog bruges med enhver GSM-operatørs SIM-kort.

Trin 2

Fjern SIM-kortet fra den ulåste enhed, og sæt den anden operatørs SIM-kort i SIM-kortbakken.

Brug mobiltelefonen med den anden operatørs SIM-kort installeret som med det originale SIM-kort. Når du skifter SIM-kort, vil mobiltelefonen være bundet til den relevante operatør, så skift SIM-kortet efter behov.