Sådan oprettes et fladskærms-tv uden kabel

De seneste fladskærms-tv har flere indgange til satellitmodtagere, DVD-afspillere, videobåndoptagere og kabel-tv. De har også en antenneindgang til over-the-air udsendelser og en indbygget tuner, der giver dig mulighed for at se lokale kanaler. Producenter gør konstant dybden af ​​fladskærms-tv mindre. Det giver lidt plads til højttalere af høj kvalitet. Løsningen har været en separat modtager / forstærker og højttalersystem, der er i stand til at gengive high-definition lyd.

Trin 1

Monter en antenne på taget eller på loftet. Ret det mod det nærmeste high-definition antenne array. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal rette antennen, kan du finde disse oplysninger online.

Trin 2

Tilslut RG-6-kablet til antennen, og før det til fjernsynet. Tilslut den anden ende af kablet til RF-indgangen på fjernsynet.

Trin 3

Tilslut alt resterende udstyr ved hjælp af de relevante kabler. For eksempel, hvis du tilslutter en DVD-afspiller, kan du bruge et HDMI-kabel. Tilslut den mellem DVD-afspilleren og en af ​​tv'ets HDMI-indgange.

Trin 4

Hvis du bruger en separat modtager, kan du forbinde et fiberoptisk kabel mellem modtageren og det fiberoptiske lydudgangsstik på fjernsynet. Der er flere involverede tilslutninger, men dette vil komme i gang og give dig et high-definition billede og lyd.

Brug dit fjernsyns fjernbetjening til at vælge antenneindgangen. Følg instruktionerne i dit fjernsyns instruktionsmanual for at scanne efter alle lokale kanaler. Tænd for alt andet udstyr, du har tilsluttet, og skift indgangen på fjernsynet, så det passer. Kontroller alle indgangssignaler for at sikre, at de fungerer korrekt.