Sådan retter du billeder på iPhone og iPad

Næsten alle har taget et billede, der ikke er lineært ret lige, men iOS giver en fin enkel måde at hurtigt rette et foto ved at vippe billedet i ringe grad. Uanset om et billede er helt askew eller bare let vippet, kan du hurtigt rette billedet og rette det lige i Photos-appen på iPhone, iPad og iPod touch.

Bemærk, at hvis du har brug for dramatisk at rette en ekstrem tilt, vil billedet blive lidt beskåret i processen. Du får en forhåndsvisning af dette, mens du roterer billedet, men giver dig live feedback om, hvad billedet vil ende med at ligne på ethvert niveau af vippekorrektion.

Sådan retter du et billede i iOS med Photos Degree Dial

  1. Åbn Billeder-appen, og tryk på det billede, du vil rette
  2. Tryk igen på billedet, så de forskellige delemuligheder er synlige, og tryk derefter på knappen "Rediger" i hjørnet
  3. Tryk på tærskens firkantede / roterende knap nær bunden af ​​fotoeditoren
  4. Tryk og træk på den lille orienteringsskive nær bunden af ​​billededitoren. Disse tal er korrigeringsgraderne, som billedet vil modtage, mens du holder den lille piletast nede, skub til venstre eller højre for at rette og rette billedet som ønsket
  5. Når du er tilfreds, tryk på knappen "Udført" for at gemme ændringerne

Retten værktøj er også hvor du kan beskære billeder, eller hvis billedet er helt sidelæns, kan du også rotere billedet også i 90 graders trin.

Mange tredjeparts billedredigering apps til iOS tilbyder også en lignende funktion, men med den indbygget i den oprindelige iOS Photos app er det normalt mere end tilstrækkeligt til at udnytte det, der allerede er på iPhone eller iPad på denne måde.

Den lige billedskive er kun tilgængelig i moderne versioner af iOS, hvis du ikke kan se indstillingen og vippeopkaldet på skærmen Billeder-app Rediger, skal du sandsynligvis opdatere software.