Sådan konverteres et HDTV-signal til et analogt TV-signal

Analoge tv er ikke helt forældede endnu; mange familier ser stadig deres yndlings-tv-programmer på disse tv-apparater. Problemet er, at næsten alle stationer er blevet digitale, og du bliver nødt til at konvertere HDTV-signaler til at arbejde med analoge tv'er. Du kan bruge en digital-til-analog-konverter til dette formål. Et analogt tv forbundet med en konverterboks modtager de digitale signaler og viser digital udsendelse. Denne konverterboks giver dig mulighed for at modtage signalerne, ligesom din kabelboks, men det viser muligvis ikke fuld digital kvalitet.

Trin 1

Tag dit analoge tv ud af væggen.

Trin 2

Fjern ledningen fra den eksisterende antenne, der i øjeblikket er tilsluttet tv'et. Sæt denne ledning i porten "Antenne In" i konverterboksen.

Trin 3

Tilslut den ene ende af det nye kabel til porten "Ud til TV" på konverterboksen. Tilslut den anden ende til porten "Antenne In" på tv'et.

Trin 4

Tænd for tv'et og konverterboksen. Indstil dit fjernsyn til kanal 3 eller 4. Brug fjernbetjeningen, der fulgte med konverterboksen, til at følge vejledningen på skærmen til opsætning. Tryk på "Menu" -knappen på din fjernbetjening, og brug op og ned-tasterne til at vælge funktionen "Channel Scan". Ved at aktivere denne funktion begynder tv'et automatisk at lede efter tilgængelige HDTV-kanaler i dit område.

Scan regelmæssigt alle tilgængelige kanaler i dit område. På denne måde fanger du signaler fra enhver ny tv-kanal.