Sådan klarer du dig til iOS 8 Opdater den rigtige måde

IOS 8 vil snart blive offentliggjort til offentligheden med sine utallige nye funktioner og forbedringer, og det er nu en god tid at forberede din iPhone, iPad eller iPod touch til den store systemopdatering. Vi bringer det ned i flere nemme trin, så du får din iOS-enhed klar til at installere den nyeste version, når den kommer i nær fremtid.

1: Kontroller iOS 8-hardwarekompatibilitet

Før noget andet vil du være sikker på, at din iDevice kan køre iOS 8. Apple har leveret en hardwarekompatibilitetsliste til iOS 8, som indeholder følgende enheder eller nyere:

  • iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C
  • iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina
  • iPod Touch 5. generation

Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke er på listen, kan du ikke køre iOS 8 ... ja du vil gå glip af nogle af de nyeste og bedste funktioner, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting i nogle måder, som vi vil adressere i et øjeblik. Det kan også være en god undskyldning for at opdatere til den nyeste hardware, iPhone 6 ser ganske fantastisk alligevel ud?

2: gammel hardware? Overvej at springe over opdateringen helt

Nogle enheder kan ikke køre iOS 8, fordi de er for gamle. Men bare fordi en enhed teknisk set kan køre den nyeste version af iOS, betyder det ikke, at det skal.

Der er så mange eksempler i iOS-historien om ældre hardware, der sænker dramatisk, når den er blevet opdateret til den nyeste version af iOS, og det bør tjene som en meningsfuld overvejelse, at det for nogle ældre enheder kan være bedst at bare springe over opdateringen helt . Vi gav dette råd til nogle hardware med iOS 7, og vi vil tilbyde det igen her.

Dette er helt et spørgsmål om mening, men det er min anbefaling, at gammel hardware skal tænke to gange om opdatering til iOS 8 (og iOS 7 også, hvis du tilfældigvis er på iOS 5 eller iOS 6 stadig med den gamle iPad 2 eller iPad 3). Dette gælder især for iPad 2 og iPad 3, hvoraf sidstnævnte virkelig gennemgår iOS 7 som det er, og mens det er muligt, at den endelige version af iOS 8 vil tilbyde en vis præstationsforbedring i forhold til iOS 7, har den hidtil ikke opdaget . Vi vil helt sikkert opdatere, hvis det ændres, og hvis GM-versionen virkelig flyver på selv de ældste enheder, vil det være fantastisk.

Hvis du vil have de nyeste og bedste funktioner, skal du gå videre og opdatere den støvede gamle hardware til iOS 8 alligevel, men vær opmærksom på, at resultaterne kan blive ramt som følge heraf. Og når du opdaterer til den nyeste version af iOS, har du et meget lille vindue, før nedgradering bliver umuligt.

3: Slet ubrugte apps

Før større iOS-opdateringer er det en god tid at rense huset og afinstallere de apps, som du ikke bruger regelmæssigt. Åbnes HyperLapse en gang og har aldrig rørt det igen? Hvor ofte spiller du virkelig Flappy Birds længere? Er Garageband ubrugt i flere måneder på din iPhone? Hvis svaret på hvor ofte en app bliver brugt "aldrig" eller "sjældent", skal du bare slette den og frigøre noget plads på din enhed som følge heraf.

4: Opdater apps

Nu hvor du har slettet de apps, du ikke bruger længere, skal du slukke App Store og opdatere det, du har forladt. Det er en god idé at holde apps opdateret generelt, men det er endnu vigtigere med nye iOS-udgivelser, da store opdateringer er nødvendige for kompatibilitet, men også at tilføje nye funktioner, der stammer fra den nye iOS-version. Ja, du bliver nødt til at opdatere nogle igen, når iOS 8 faktisk er sendt, fordi mange apps, der opdateres til iOS 8, vil omfatte udvidelser og widgets, der ikke er kompatible med tidligere versioner.

5: Sikkerhedskopier dine vigtige ting

Det er en god ide at sikkerhedskopiere alle dine ting - nej ikke bare din standard iCloud eller iTunes backup, selv om vi kommer til det i et øjeblik - men dine aktuelle ting, der virkelig betyder noget. Normalt betyder det billeder og videoer. Tag dig tid til at overføre billeder fra din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer, en proces, der typisk også kopierer dine personlige film. Du kan altid hente en app igen, men kan du tage det samme billede og tage det samme øjeblik igen? Sikkert ikke. Tilbage på denne ting er det vigtigt.

6: Sikkerhedskopier din iPhone / iPad / iPod Touch

Endelig skal du sikkerhedskopiere din iOS-enhed og alle dens indstillinger og tilpasninger. Dette er nemt, og du kan gøre det via iTunes eller iCloud, eller ideelt set, sikkerhedskopiere begge dele. Sikkerhedskopiering skal virkelig være en del af din regelmæssige rutine nu, men selvom det ikke altid altid er - skal du sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch, før du installerer en større ny iOS-opdatering. Dette sikrer, at hvis noget går galt, kan du nemt få alt tilbage til normal igen. Sikkerhedskopiering er uden tvivl det eneste vigtigste, du kan gøre for at forberede dig til en iOS-opgradering, så spring det ikke over.

Helt færdig? Tillykke, du er klar til at opdatere til iOS 8!