3 Nye Vand Baggrunde fra iOS 10.3.3 Beta

Det ligner, at nye iOS-wallpapers kommer frem i den næste version af systemsoftwaren, da en trio af nye billeder er optrådt i den første beta af iOS 10.3.3. Men der er ingen grund til at vente på den endelige version, du kan nu få de flotte tapeter til din iPhone, iPad eller Mac.


De tre tapetbilleder har det samme generelle vandtema, og billedet blev taget fra højt over og viser en person, der sidder i hver scene. Et billede ser ud som bølger styrter på en tropisk strand, en anden ligner en stenig søbredde, og et andet billede ser ud som rosen af ​​et algerfyldt salt hav.

Klik på et hvilket som helst tapet miniaturebillede nedenfor for at starte den fulde størrelse version i et nyt vindue, disse wallpapers er vært courtesy of 9to5mac:

Blå vand strand

Rocky Shore

Lyserødt vand

Gem billederne på din enhed, og derefter kan du indstille et billede som tapet på iPhone og iPad eller som skrivebordsbaggrund på en Mac.

Uanset om disse wallpapers vil blive inkluderet i den endelige forsendelsesversion af iOS, er det stadig at se. Uanset hvad, nyd!