Snyder til "Furry Paws"

Furry Paws er som Neopets, fordi formålet med spillet er at opdrætte dit kæledyr, i dette tilfælde opdrætte og træne dine egne hunde til at konkurrere med andre spilleres. Det kan tage meget tid og spil at fremme dine hunders niveauer. Der findes ingen egentlige snyderi til Furry Paws, men du kan bruge et par tricks til at få dig i gang lidt hurtigere.

Penge

De to vigtigste måder at få spilpenge i Furry Paws er ved at få et job eller ved at avle og sælge hvalpe. En hurtigere måde er at oprette flere konti på Furry Paws. Køb nogle af de billigere hunde, og niveau dem op. Gå til brugerbutikkerne og find tre sæt gravstykker. Hold dine hunde glade og kør dem gennem grave hver dag. Du vil have en bedre chance for at finde en sjælden vare, der er millioner værd.

Fodring

Spillet kræver ikke at fodre dine hunde. Fodring kan dog øge dine hundes statistik. Jo dyrere den mad, du køber fra markedet, jo mere stiger din statistik.

Uddannelse

Tricket til træning er at finde hver hunds tre stærkeste statistikker. Åbn et vindue, der viser din hund, og et vindue, der viser konkurrencemæssige oplysninger, så du nemt kan sammenligne. Din hund skal have tre statistikker, der er højere end 15. Hvis din hund ikke gør det, skal du ikke træne den endnu, fordi du kun får omskolet din hund en gang. Træn kun hunden i dens stærkeste områder.

Legetøj

Legetøj bruges i spillet for at gøre din hund glad. Når du indtaster din hund i en konkurrence, bestemmer dens lykke scoren. Legetøjet har et begrænset antal anvendelser, så brug legetøjet kun, indtil den grønne lykkebjælke er fuld. Stop derefter, så du ikke spilder legetøjet. Tennisbolden er en af ​​de billigste og har 50 anvendelser.

Træningsområde

Når du har en kennelstørrelse på fem, kan du starte dit eget træningsområde. Hvis du arbejder med dine hunde i træningsområdet, kan du øge din statistik med to.