Sådan Reset glemt begrænsninger Password på iPhone, iPad

Begrænsninger på iPhone eller iPad forhindrer en bruger i at foretage mange ændringer i enhedens indstillinger og tillade deaktivering af forskellige iOS-funktioner, herunder nogle apps, funktionaliteter, for at udelukke bestemte indholdstyper og evnen til at forhindre, at køb i appen købes eller købes fra App Store. Begrænsninger bruges meget almindeligt af forældre til at lave en børnevenlig iPhone eller iPad, og iOS-begrænsninger bruges også ofte i akademiske og offentlige miljøer til at begrænse en enhed på forskellige måder.

Begrænsninger er et glimrende træk ved iOS, men hvad sker der, hvis du glemmer adgangskoden Restriktioner i iOS? Kan du nulstille en glemt adgangskode til begrænsninger på iPhone eller iPad? Hvordan fjerner du en adgangskode Restriktioner, hvis du ikke kender adgangskoden? Dette er alle gyldige spørgsmål, skal du læse grundigt nedenfor for at lære, hvordan du arbejder med scenariet for en fortabt adgangskode.

Husk først, at iOS Restrictions-adgangskoden er adskilt og forskellig fra den generelle iOS-enhedsadgangskode, der låses ned på skærmen. Nogle gange kan brugere angive adgangskoden Restriktioner være de samme som adgangskoden til låseskærm, og hvis du har glemt en adgangskode, er det et godt sted at starte.

Det anbefales stærkt at forsøge at tilbagekalde eller få den indstillede adgangskode. Spørg familiemedlemmer, systemadministratorer eller andre, der måske kender. Hvis du ikke kan komme op med adgangskoden, skal enheden slettes.

Sådan Reset Restrictions Passcode på iPhone og iPad

For at nulstille en begrænsningskode på iPhone eller iPad skal du nulstille hele iPhone eller iPad til fabriksindstillingerne og sætte den op som ny, hvilket betyder at det vil tørre og slette alt på enheden. Alt indhold, billeder, film, noter, kontakter, alt bliver fjernet med adgangskoden for begrænsninger.

Sikkerhedskopier iPhone, iPad eller iPod touch før du begynder. Det anbefales stærkt at sikkerhedskopiere enheden til både iTunes og iCloud.

Husk dette vil formatere og slette enheden for at fjerne adgangskoden Restriktioner, hvilket betyder, at alle data på enheden vil gå tabt.

  1. Sikkerhedskopier iPhone eller iPad først, spring ikke sikkerhedskopi, eller du vil miste alle data, billeder, kontakter, alt
  2. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad, og gå til "General"
  3. Rul ned for at vælge "Reset"
  4. Vælg "Nulstil alt indhold og indstillinger" - dette vil slette alt på iPhone eller iPad helt, alle billeder, film, kontakter, noter, apps, vil alt gå tabt for at fjerne begrænsningerne adgangskoden
  5. Bekræft, at du ønsker at slette alt på enheden

IPhone eller iPad vil nulstille og slette alt, herunder adgangskoden Restriktioner.

Når enheden starter igen, skal du sætte den op som ny.

Dette er naturligvis ret dramatisk, hvilket måske er hvorfor det ikke anbefales til alle, men det mest alvorlige af situationer, hvor fjernelse af en adgangskode for restriktioner er nødvendig og kritisk, og efter at brugeren har sikkerhedskopieret alle data, billeder, noter og andre vigtige oplysninger tilstrækkeligt fra en enhed.

Husk, hvis du gendanner en sikkerhedskopiering, der er lavet med den forudgående adgangskode, begrænser du det samme begrænsningsadgangskode tilbage til enheden. Det er derfor, du skal sætte enheden op som ny, og du skal have manuelt sikkerhedskopieret data fra enheden. ITunes- og iCloud-sikkerhedskopierne er lavet for at være sikker på, at du ikke mister nogen data, da du kan gendanne dem og kopiere data, før du begår en sletning af enheden.

Sådan Reset en adgangskode for restriktioner uden iPhone / iPad Gendan?

Der er en sommetider refereret og ret kompliceret metode, som forsøger at afsløre og knække adgangskoden Restriktioner ved hjælp af tredjeparts software på en ukrypteret iTunes-backup af en iOS-enhed, du kan finde den andre steder på internettet, men det indebærer ofte at downloade tvivlsomme tredjeparts software som ikke anbefales af sikkerhedsmæssige årsager. Vi anbefaler ikke at bruge denne fremgangsmåde af en række årsager, ikke mindst hvoraf det er begrænset og sjældent virker.

Hvis du er en yderst teknisk bruger, som forstår, hvordan du installerer software i terminalen, mindsker risikoen og forstår og accepterer alle de risici, der er forbundet med at forsøge at revne en adgangskode, og du stadig er forpligtet til at prøve en sådan metode, kan du finde ret avancerede instruktioner her for at prøve det selv. En anden avanceret tilgang diskuteres her. Disse anbefales ikke og kan muligvis ikke fungere. Sørg for at sikkerhedskopiere din enhed (og din computer), inden du gør det.

Er der nogen anden måde at nulstille en fortabt adgangskode i IOS?

Du kan også slette og opsætte som ny en iPhone eller iPad med iTunes. Det vil også fjerne og nulstille adgangskoden Restriktioner.

Du kan forsøge at kontakte Apple Support, men de vil sandsynligvis ikke være i stand til at hjælpe ud over at slette enheden, da der ikke er nogen kendt måde at omgå en begrænsningskode i IOS. Dette implementeres af bredere sikkerhedsmæssige årsager. Således, fraværende evnen til at huske begrænsningerne adgangskoden eller knække det, skal du slette iOS-enheden for at komme rundt om den glemt adgangskode.

Mens uddannede gæt er OK (som i, "det kunne være x, y eller z"), gætter vi ikke er en særlig god idé. Forsøg på at fortsætte med at gætte adgangskoden Restriktioner vil efterhånden låse adgangskoden Restrictions passcode helt i lighed med "iPhone er deaktiveret" besked, der kræver enten at vente et stykke tid for at genoptage adgangskoden, eller en forbindelse til iTunes for at afhjælpe.

Hvorfor findes der begrænsninger på iOS overhovedet?

Begrænsninger er et meget populært træk for forældre, pædagoger og systemadministratorer. Du kan tænke på begrænsninger i det væsentlige som forældrekontrol til iOS, og de giver mulighed for et utal af evner til at låse en enhed eller gøre det mere venligt for bestemte brugergrupper, med evner til at stoppe app adgang, blokere voksenindhold i Safari, deaktivere iPhone kameraet helt, deaktiver køb i app og meget mere.

Kender du til en anden måde at nulstille en adgangskode for restriktioner på iPhone eller iPad? Del det med os i kommentarerne nedenfor!