Sådan gemmes Zip-filer til iPhone eller iPad

De nyeste versioner af iOS gør det nemt at downloade og gemme zip-filer til en iPhone eller iPad. Dette opnås takket være den nye filer-app, som gør det muligt for en iOS-enhed at interagere med filer og data, der er direkte gemt på en enhed, samt at få adgang til iCloud Drive-data.


For at kunne bruge denne fremgangsmåde skal du have programmet App på iOS for at kunne gemme og downloade zip-filer direkte til en iPhone eller iPad, som alle moderne udgivelser gør. Hvis din version af iOS ikke har appen Filer, skal du opdatere den til en nyere version, der gør det muligt at bruge denne metode. Ældre iOS-enheder uden filer app kan bruge en alternativ metode til at åbne zip-filer i iOS, selvom denne tilgang kræver en tredjepartsapp, mens appen Filer er indfødte og ikke kræver andre appnedlastninger til iOS for at kunne interagere med zip arkiver .

Lad os springe uden download og gemme zip-filer til iOS-enheder.

Sådan gemmes Zip-filer til iPhone eller iPad

Vil du downloade og gemme en zip-fil til en iPhone eller iPad? Sådan gør du det direkte på din iOS-enhed:

  1. Åbn Safari på iPhone eller iPad og naviger til zip-filen, du vil downloade og gemme
  2. Tryk på linket for at downloade zip-filen som normalt
  3. Der vises en skærm i Safari, der viser et "zip" arkiv, der identificerer filen som en zip-fil og derefter giver dig muligheder for hvad du skal gøre med zip-filen, afhængigt af hvilke apps der er installeret på din iOS-enhed:
    • Tryk på knappen "Åbn i filer" "og vælg derefter en gemt destination for at downloade og gem zip-filen til den pågældende placering i appen Filer, som det ses her på iPhone
    • Alternativt kan du trykke på "Mere ..." -tekstknappen og derefter vælge "Gem til filer" fra de tilgængelige muligheder der som vist her på iPad

Det er alt, hvad der er til det, nu bliver din downloadede zip-fil gemt på iPhone eller iPad på placeringen i Files-appen efter eget valg.

Du kan ofte forhåndsvise zip-filer i appen Filer til iOS, så hvis du er interesseret i det, så start programmet Files direkte på iPhone eller iPad, og du kan tjekke zip-filen, du lige har gemt og downloadet til enheden, eller til iCloud Drive.

Selvom dette giver dig mulighed for at downloade og gemme zip-filer til en iPhone eller iPad, er desværre appen iOS-filer og indeholder ikke en native zip-funktion eller zip-funktion, hvilket betyder, at du stadig skal bruge en tredjepartsapplikation som WinZip eller Zip Viewer til være i stand til at åbne og udpakke zip-filer på en iPhone eller iPad. Måske en dag iOS til iPad og iPhone vil få indbygget zip arkivekstraktionsteknologi, som det, der er tilgængeligt i det yderst produktive Mac OS-miljø som standard med zip og unzip-funktioner på Mac direkte i Finder, men indtil (eller hvis nogensinde) Det sker, at tredjepartsværktøjer skal udføre disse fælles zip-arkivstyringsaktiviteter i IOS-siden af ​​ting.

Husk, at Filer-appen har direkte adgang til iCloud Drive, så hvis iPhone eller iPad deler en Apple ID og iCloud-konto med en anden enhed ved hjælp af iCloud Drive, vil filerne også være tilgængelige derfra, som på en Mac eller en anden iOS-enhed.

Lagring af zip-filer på en iPhone eller iPad svarer stort set til at gemme vedhæftede filer fra iOS Mail-appen, samt at gemme filer fra andre steder og andre filtyper, medmindre den pågældende filtype er en film eller et billede, i hvilket tilfælde hvis du forsøger at gemme en billedfil fra Safari på iPhone eller fra internettet til en iPhone eller iPad, vil billedfilen som standard blive gemt i Photos-appen, hvor den ikke ville være tilgængelig fra Fil-appen, eller hvis det er en .mov videofil, så ville det blive gemt i appen Fotos også, men i en Video mappe, som også er utilgængelig fra appen Filer af iOS uanset årsag. Det betyder ikke, at du ikke kan gemme billeder og videoer til iCloud Drive og i appen App, men hvis du gemmer en zip-fil, der er fyldt med billeder eller filmfiler, i Files app eller iCloud Drive, vil disse billeder forblive i Filer app også, men det betyder bare, at appen Apper og iCloud Drive ikke kan få adgang til Fotos-appens billeder og videofiler, og omvendt. Måske vil en fremtidig udgivelse af iOS forbinde de to fillagringssteder i iOS, men for nu er det ikke tilfældet.

Kender du til en anden tilgang til at gemme og downloade zip arkiver til iPhone eller iPad? Har du nogle nyttige zip-filhåndteringsture til iOS? Lad os vide i kommentarerne!