Min iPod tager ikke noget mere

Apple iPod bruger et genopladeligt, lithium-baseret batteri, der kan gå mellem 10 og 36 timer mellem opladninger, afhængigt af modellen. Du kan oplade din iPod ved hjælp af en stikkontakt eller USB-porten på din computer, men hvis du finder ud af, at din iPod ikke længere tager eller vedligeholder en opladning på trods af at du har de rigtige forbindelser, skal du prøve nogle grundlæggende fejlfindingsmetoder for at gendanne enhedens batterilevetid.

Trin 01

Tilslut din iPod til en anden USB-port eller stikkontakt. Hvis du bruger en USB-port til at oplade din iPod, har du muligvis simpelthen en port med lav strøm, ifølge Apple. Du kan ofte løse dette ved at skifte kablet til en anden port eller bruge en vægoplader (sælges separat) til at genoplade i stedet.

Trin 11

Oplad din iPod i flere timer. Hvis du finder din iPod ikke reagerer, selvom den oplades, skal du lade den være tilsluttet i tre eller fire timer og kontrollere igen. Hvis din batterilevetid er helt udtømt, har iPod brug for tid, før den kan begynde at fungere igen.

Trin 21

Genstart din iPod. En frossen eller dysfunktionel iPod kan muligvis ikke oplades, men en hurtig nulstilling kan løse grundlæggende funktionsfejl. For at nulstille en touch-hjul-iPod skal du holde knapperne "Vælg" og "Menu" nede, indtil det grå Apple-emblem vises på skærmen. For iPod Touch skal du holde knapperne “Sleep” og “Home” nede (de eneste to knapper på enheden).

Trin 31

Slut din iPod til din pc ved hjælp af det medfølgende USB-kabel, åbn iTunes-softwaren og klik på fanen "iPod" i venstre kolonne. Klik derefter på knappen "Opdater" for at søge efter og installere den nyeste iPod-software. Apple anbefaler at holde din software opdateret for at sikre, at din batterilevetid forbliver fuldt optimeret.

Køb et nyt batteri fra Apple. Hvis dit batteri ikke oplades på trods af al din fejlfindingsindsats, kan det simpelthen være for gammelt og afladet til at fortsætte med at fungere. Ved at drage fordel af Apples iPod-udskiftningsprogram uden for garantibatteriet (se ressourcer) kan du sende din iPod ind og modtage et erstatningsbatteri eller en udskiftnings-iPod mod et beskedent gebyr.