Hvid iPhone 4-udgivelsesdato er officielt i morgen den 28. april

Den hvide iPhone 4 bliver endelig udgivet i morgen den 28. april i både en GSM og CDMA sort. Dette er ca. 10 måneder senere end forventet, men hej, bedre sent end aldrig rigtigt?

Phil Schiller siger det om den fashionabelt sene hvide iPhone, der endelig ankommer:

"Den hvide iPhone 4 er endelig kommet, og den er smuk ... ... Vi sætter pris på alle, der har ventet tålmodigt, mens vi har arbejdet for at få alle detaljer til det rigtige."

Enhjørningen vil oprindeligt være tilgængelig i Østrig, Australien, Belgien, Canada, Kina, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Luxembourg, Macau, Holland, New Zealand, Norge, Singapore, Sydkorea, Spanien, Schweiz, Sverige, Taiwan, Thailand, Storbritannien og USA, med flere lande at få den hvide telefon kort efter.

Jeg er ikke sikker på, om udgivelsen af ​​den hvide iPhone 4 kommer til spænding nok folk til at være et stort hit for sent i en produktcyklus, men iPhone 4 forbliver et stort stykke hardware, der er mere end tilstrækkeligt til de fleste brugers behov . På den anden side tror jeg de fleste tech savvy individer vil sandsynligvis bare vente til Fall for at få den næste iPhone, forudsat at rygterne holder fast.