Indstil lydstyrkeniveauet stille ved at holde nede Skift nøglen

Du kan stille din Macs lydstyrkeniveau lydløst ved at holde Shift-tasten nede og derefter trykke på volumen op eller volumen ned tasterne . Denne komplet lydløs lyd tilbagekobling af quacking og bip som lyden går op og ned, så du kan ændre lydstyrken uden at skabe en masse støj.

Husk, at du skal holde nede Skift-tasten hver gang du justerer lydstyrken for at få et resultat af dette, det er ikke en permanent ændring. Denne justeringstilpasning er virkelig praktisk, når du er i et roligt kontor eller bibliotek, og du vil ikke have bippet lyde blaring, når du justerer systemets lydstyrke.


Men selvfølgelig vil mange af jer undre sig over at permanent deaktivere lydjusteringslydene, og svaret på det er ja, du kan helt dæmpe tilbagekoblingsquack-lyden, når du ændrer lydstyrken i Mac OS X ved at justere en indstilling i lyden præferencepanel i Mac OS X. Når lydeffekten er helt slukket, vil du opdage, at du holder nede Skift-tasten, da lydstyrken ændres, har den modsatte effekt, fordi det giver lyd, når lyden justeres i stedet.

Denne dejlige lille shift-key-to-silence tip blev sendt til os af modefotograf Ashley Cameron, så giv tak til Ashley! Fik nogle fantastiske tricks eller tips til OS X eller iOS? Hvis du har nogle tip indlæg, er du velkommen til at sende dem til os på [email protected] eller slå os op på vores sociale kanaler, vi giver dig en shoutout, hvis vi bruger dit tip!