Sådan løses sikkerhedscertifikatfejl Windows-computer

Webservere, der understøtter Secure Sockets Layer-protokollen, præsenterer et digitalt certifikat, der bekræfter serveridentitet til webbrowsere, der anmoder om forbindelse. Windows Internet Explorer viser en certifikatfejlmeddelelse, hvis det digitale certifikat ikke kan verificeres af en tredjeparts certifikatmyndighed, eller hvis datoen og klokkeslættet for certifikatet ikke er korrekt. Løs fejlen ved at rette Windows-systemets dato og klokkeslæt, eller installer det digitale certifikat, hvis serveren bruger et "selvsigneret" certifikat.

Klik på Windows-computeruret i meddelelsesområdet i slutningen af ​​proceslinjen på skrivebordet. Klik på "Skift indstillinger for dato og tid".

Klik på fanen "Dato og tid". Klik på knappen "Skift dato og klokkeslæt".

Klik på den korrekte dato i kalenderen, der viser, eller brug venstre og højre piletaster til at justere datoen. Klik på tidskontrollen under urvisningen, og klik på time- og minutindtastningerne, og indtast det korrekte tidspunkt. Klik på knappen "OK" for at gemme indstillingerne.

Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows, og højreklik på "Internet Explorer" i den menu, der vises. Klik på "Kør som administrator" i den menu, der vises.

Indtast adressen på det websted, der viser certifikatfejlen, i adresselinjen øverst i Windows Internet Explorer-browservinduet. Tryk på "Enter" -tasten for at oprette forbindelse til webstedet. Hvis certifikatfejlen stadig vises, skal du fortsætte til næste trin.

Klik på "Fortsæt til webstedet (anbefales ikke)" i meddelelsesfeltet, der vises. Klik på knappen "Certifikatfejl".

Klik på "Vis certifikater" i det vindue, der vises. Klik på knappen "Installer certifikat". Klik på “Ja” for at bekræfte, at du ønsker at installere certifikatet.

Opret forbindelse til webstedet via Internet Explorer for at kontrollere, at problemet er løst.