Sådan konverteres små bogstaver til store bogstaver i MIPS-samlingskode

MIPS, eller mikroprocessor uden sammenlåste rørledningsfaser, samlingskode blev udviklet af MIPS Computer Systems. Der er seks store implementeringer af koden. De to aktuelle implementeringer er MIPS32 og MIPS64, som understøtter henholdsvis 32-bit og 64-bit driftsvejledning. MIPS bruger to alfanumeriske koder med to tegn til at repræsentere forskellige bogstaver og tegn såsom operander. Desværre er der ikke en simpel kommando til at ændre bogstaver fra små til store bogstaver. Hvert bogstav skal ændres manuelt.

Trin 1

Åbn MIPS-kodefilen.

Trin 2

Find koden, der indeholder små bogstaver. Bogstaverne "a" til "i" er repræsenteret af tallene 61 til 69. Bogstaverne "j" til "o" er repræsenteret af 6A til 6F. Bogstaverne "p" til "y" er repræsenteret med 70 til 79. Bogstaven z er repræsenteret af 7A.

Træk 20 fra gengivelserne af bogstaverne "a" gennem "i" og "p" gennem "y." For eksempel er små bogstaver "a" 61 og store bogstaver "A" er 41. Små bogstaver "p" er 70, mens store bogstaver "P" er 50. Skift det første tal for repræsentationerne af "j" til "o" fra 6 til 4. For eksempel er "j" 6A, mens "J" er 4A. Skift "z" fra 7A til 5A for at få "Z."