Sådan konverteres video TS-filer til ISO

Video TS-filmapper indeholder mange af de funktioner, der gør visning af DVD'er specielle, som kapitel cue-filer og undertekster. Men når Video TS-filer rippes fra DVD'er, vil de fleste medieafspillere kun afspille en fil ad gangen og afspille ikke DVD'en som helhed. Men ved at pakke dine Video TS-filer ind i en ISO (International Organization for Standardization) billedfil, kan du afspille dine rippede DVD-filer med alle de ekstra tilbehør, du finder på en fysisk DVD.

DVD krymper

Trin 1

Download en gratis kopi af DVD Shrink. Installer og start programmet.

Trin 2

Klik på knappen "Åbn filer" øverst i programmet. Brug opdagelsesvinduet, der vises, til at finde den mappe, der indeholder dine Video TS-filer.

Trin 3

Klik på knappen "Backup" øverst på DVD Shrink. Klik på rullemenuen under overskriften "Vælg målsikkerhedskopi" i menuen Backup. Vælg indstillingen "ISO Image File".

Klik på "OK" for at pakke dine Video TS-filer i en ISO-fil.

CDBurnerXP

Trin 1

Download en gratis kopi af CDBurnerXP. Installer og start programmet. Vælg indstillingen "Datadisk" i den menu, der starter foran hovedmenuen. Klik på "OK".

Trin 2

Træk og slip din Video TS-mappe i det nederste vindue i programmets hovedmenu.

Klik på "File" overskriften øverst i programmet. Vælg "Gem kompilering som ISO-fil" i rullemenuen, der vises under overskriften.

Gratis ISO Creator

Trin 1

Download og installer en gratis kopi af Free ISO Creator. Start programmet.

Trin 2

Brug knappen "Tilføj filer" i programmets øverste højre hjørne til at uploade din Video TS-mappe til programmet.

Klik på knappen "Konverter" for at pakke dine Video TS-filer i en ISO.