Sådan genudskrives noget, der allerede er udskrevet

Udskrivning af dokumenter er et hovedtræk ved alle trykmaskiner. Tilslutning af en printer til en personlig computer eller bærbar computer kan give dig friskudskrevne dokumenter med få enkle klik. Der findes mange forskellige typer tekstbehandlingsprogrammer, og de præcise metoder til udskrivning varierer afhængigt af dit valgte program. Processen er dog normalt ret ens og ligetil.

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Tekstbehandlingssoftware

  • Printer

  • Blæk

  • Papir

Rul op til barmenuen på din tekstbehandlingssoftware, såsom Microsoft Word. Klik på "File" i øverste, højre hjørne af menuen. Vælg "Udskriv".

Undersøg udskrivningsindstillingerne. Juster dokumentstørrelsen eller antallet af kopier i tilgængelige prompter. Rul til toppen af ​​menuen Udskriv, og vælg den relevante printerforbindelse. Klik på “OK” i nederste hjørne af menuen.

Genudskriv online-dokumenter. Rul til det øverste, højre hjørne af barmenuen på Google Docs, hvis dette er det, du bruger. Klik på fanen "File". Klik på "Udskriv". Juster sidetal, antal kopier, der er nødvendige osv., Efter behov i de tilgængelige meddelelser, før udskrivningen er færdig.

Sæt computeren og printeren i alternative stikkontakter, hvis strømkilderne er inkonsekvente. Løft låget på printeren, og udskift gamle eller tomme blækpatroner til nye, hvis computeren beder dig om at gøre det. Luk låget, og gentag de foregående trin for at afslutte udskrivningsprocessen.