Sådan udskrives en bog på Microsoft Publisher (4 trin)

Med Microsoft Publisher kan du udskrive en række publikationer. En sådan publikation er en bog. Publisher har værktøjer, der giver dig fuld kontrol over layout, stil og mere. Du kan vælge at udskrive et lille antal kopier derhjemme. Hvis du har brug for en større mængde, kan du uploade eller e-maile din fil til en kopibutik eller et kommercielt trykkeri for at få udskrevet kopier.

Trin 1

Anvend den sidste hånd på din bog. Før du starter udskrivningsprocessen, skal du kigge over dit skrevne materiale for at være sikker på, at der ikke er nogen fejl i manuskriptet. Det er bedst at have din bog gemt i Word-format, som giver dig mulighed for at importere projektet via Publisher.

Trin 2

Åbn Microsoft Publisher. Vælg "Ny" under "Fil", og vælg bogens layout. Den nemmeste skabelon til bogudskrivning er "Pjece". Du kan finde foruddefinerede skabeloner til bøger og ekstra bogskabeloner online via søgningen "Microsoft Office Online" i Publisher. Vælg en bogskabelon, der fungerer bedst for dig. Vær opmærksom på, at de fleste bogstørrelser er 6 x 9 tommer eller 7 x 10 tommer.

Trin 3

Klik på "File" og vælg "Import Word Document." Bogen kommer op i Publisher og giver dig flere muligheder såsom sidenummerering, indholdsfortegnelse, copyright og titelsider og omslagsdesign.

Klik på "File" og vælg "Print Setup" for at få vist preview- og indstillingsmenuen. Under "Udskriv" skal du vælge, hvor mange eksemplarer af den bog, du vil udskrive. Andre valg inkluderer farve, ensidet / tosidet udskrivning og papirstørrelse. Når du er tilfreds med dit layout og dine udskriftsindstillinger, skal du vælge "Udskriv" under "Filer".