Indstil iTunes til at falme mellem sange

En af mine yndlings iTunes-funktioner er evnen til at falme sange ind og ud af hinanden med Crossfade-indstillingen, hvilket giver en sømløs musiklytteoplevelse, da hver sang gradvist falmer ud og ind i det næste og er bestemt en værdifuld mulighed for at aktivere.

Som standard er denne krydsfading sang-indstilling ikke tændt, så her er hvordan du ændrer det og videresender det for at gøre en nemmere iTunes-lytteoplevelse.


For hvad det er værd, virker det det samme i Mac OS X og Windows versioner af iTunes. Her er hvad du vil gøre:

Sådan aktiveres iTunes Crossfading mellem sange

  • Åbn iTunes og gå til 'Indstillinger'
  • Klik på fanen 'Afspilning'
  • Marker afkrydsningsfeltet ud for "Crossfade Songs", det skal naturligvis kontrolleres
  • Justér krydsfading mellem sange som ønsket ved at trække skyderen, jeg har minindstilling til 5 sekunder, jo længere tid er indstillet, desto mere krydsfading ind og ud af sange
  • Vælg 'OK', og spill en sang eller to, sangene vil nu krydsfade!

Nye versioner af iTunes tilbyder også crossfading-skyderen over nogle andre værdifulde indstillinger:

Ældre versioner af iTunes ser lidt anderledes ut:

Ændringer er øjeblikkelige, og du vil bemærke dem ved starten og slutningen af ​​hver sang, der afspilles, da den bliver til en anden sang.

Hvis al din musik er i samme genre, kan en rigtig lang tone i 12 sekunder lyde rigtig flot, da hver sang langsomt bliver til en anden uden nogen pause i musik. Jeg har en smuk forskellig musikalsk spilleliste, så jeg kan godt lide min indstilling i 5 sekunder, men prøv de forskellige indstillinger og vælg en, som du kan lide.

Denne funktion har eksisteret i nogen tid, og den bør være tilgængelig for alle versioner af iTunes uanset platformen, OS X eller Windows, så