Sådan bruges F5 til opdatering

Du kan bruge "F5" -tasten til at opdatere i Microsoft Windows, som kan komme ind som en praktisk genvej, når du er online. Når du surfer på Internettet, kan det være, at siderne ofte fryser. Derudover, hvis du regelmæssigt besøger et bestemt websted, gemmer din computer visse elementer på webstedet i computerens cachehukommelse. Dette fremskynder browsing, men kan introducere fejl - især hvis siden er blevet opdateret.

Trin 1

Log ind på Internet Explorer, og vælg en webside, der skal vises.

Trin 2

Find "F5" -tasten på din computers tastatur. Afhængigt af dit tastatur kan dette være langs den øverste kant med de andre funktionsknapper nummereret "F1" til "F12", eller det kan være fremhævet på taltasterne på en bærbar computer.

Trin 3

Tryk en gang på "F5" -tasten for at opdatere siden. Dette får din browser til at forsøge at genindlæse den side, du ser. Siden skal genindlæses og vises korrekt på din skærm.

Tryk på "Ctrl" og "F5" sammen for at udføre det, som computereksperter kalder en "force reload." Dette rydder computerens cache-hukommelse og sikrer, at de sider, du ser online, er de mest aktuelle tilgængelige.