Konverter nemt en Boot Camp-partition til VMWare

Mange af os intel Mac OS X-brugere installerede Boot Camp partitioner, så vi kunne køre Windows eller Linux på samme maskine som vores Mac. Boot Camp er fantastisk, men det er irriterende, når du skal genstarte bare for at få adgang til det andet operativsystem, hvorfor noget som VMWare er så nyttigt.

Hvis du har brugt Boot Camp i et stykke tid, vil du nok ikke miste, hvad du har arbejdet på inden for den partition. Det er her, der kommer ind, du kan konvertere en boot camp partition (godt teknisk set enhver Linux eller Windows partition!) Til en VMWare virtuel maskine, så den kan køre inde i virtualiseringssoftwaren.


Lyder godt? Vi troede det også. Det lyder måske kompliceret, men det er det ikke. God gammel MurphyMac har en fantastisk og nem at følge screencast på, hvordan du konverterer din Boot Camp-partition til en VMWare Virtual Machine - ikke mere genstart!

Du vil gerne downloade VMWare Converter-appen her, før du starter, og check derefter MurphyMac Screencast: Konverter Boot Camp-partitionen til en VMWare Virtual Machine for at se det detaljerede gennemgang fra start til slut.

Lad os vide, hvordan det virker for dig!