NameChanger Will Batch Omdøbe filer gratis i Mac OS

NameChanger er en gratis app løsning til hurtigt og nemt batch omdøbe filer i Mac OS X. Det har alle de funktioner, du kan forvente i en batch omdøbning app, og du kan erstatte forekomster af tekst i filnavne, bruge jokertegn, tilføj tekst eller tegn, tilføj datoer, lav filer i rækkefølge og endda fjern tegn, vælg bare dine muligheder, og du får vist et live preview for, hvad de nye navne vil være.

Brug af det er meget nemt, du kan importere filer fra appen eller bruge standard drag-drop support funktionen. Juster dine parametre for at omdøbe filen / filerne, og når du er tilfreds med outputen af, hvordan du vil omdøbe filerne, er du blot nødt til at klikke på en knap, og væk fra dig bliver filerne omdøbt hurtigt. Der er endda et levende eksempel på de ændrede navne, så du kan være sikker på at du får ting lige før du begynder ændringerne.

NameChanger er imponerende hurtigt, gratis og utrolig nemt at bruge, hvilket gør det til min foretrukne tredjeparts app valg til at omdøbe et ton af filer i Mac OS. Hvis du hellere ikke vil opbygge din egen løsning via Automator, er det en øjeblikkelig løsning, der fungerer umiddelbart efter download.

  • Få NameChanger på udviklerens websted

Navnevekslerværktøjet fungerer godt i næsten alle versioner af Mac OS X, lige fra Snow Leopard, Mountain Lion, til OS X Mavericks. Selvfølgelig vil brugere med OS X Yosemite og senere have det indbyggede Finder Rename Tool, de kan bruge i stedet, selvom OS X-funktionen ikke har wildcard-support.

Hvis du er tilfreds med NameChanger og beslutter, at du sandsynligvis vil bruge det ofte, kan du overveje at kaste udvikleren et par bucks for at vise din påskønnelse. Det er donationware, som er ligesom en moderne version af ShareWare uden en fast pris.

Og ja, det kan du huske på, at vi gjorde et tidligere indlæg på software for at fuldføre en lignende opgave at omdøbe filer i OS X, men efter at vi havde tilknyttet det, besluttede bygherren at vende en gang donationware-softwaren til en betalt app-løsning. Mens det stadig er en god app, ønskede vi at tilbyde en gratis løsning til vores læsere. Derfor regnede vi med, at det ville være værd at nævne NameChanger også, som hidtil forbliver gratis, og er et yderst funktionelt fremragende program for at få jobbet gjort.