Sådan indstilles et bestemt lydstyrke for hovedtelefoner i Mac OS X

Jeg ved ikke om nogen andre, men jeg har altid et meget forskelligt lydstyrke for mine hovedtelefoner end for mine højttalere, og hvis du er noget som mig, er dette tip en god nyhed. Du kan faktisk indstille hovedtelefonspecifikke lydstyrkeniveauer på din Mac, så du behøver ikke at konstant lege med lydstyrkeniveauerne. Det betyder ikke mere pinlige øjeblikke, hvor dine hovedtelefoner ved et uheld bliver trukket fra din Mac i et stille bibliotek, og du fortsætter med at sprænge musik for alle at høre.

Løsningen til angivelse af en lydstyrkeudgang er så let i OS X, gør bare følgende på din Mac:

  1. Tilslut din hovedtelefon til Mac-udgangsporten
  2. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger"
  3. Gå til "Sound" kontrolpanelet og juster skyderen for en Output Volume værdi for "Headphones" til hvad du vil have som standard lydstyrke

Bemærk, hvordan lydudgangen viser "Hovedtelefoner" i dette skærmbillede, da der er tilsluttet hovedtelefoner:

Hvis du trækker hovedtelefonerne ud, vil du bemærke, at "Headphones" lydudgangen skifter til "Internal Speakers", og lydvolumenudgangsniveauet vil være anderledes for de to. Eller du kan sætte dem til at være det samme, men det giver ikke så meget mening.

Bemærk, hvordan hovedtelefonerne i dette skærmbillede er blevet fjernet, og viser lydudgangen som "Internal Speakers" i stedet:

Vær opmærksom på, hvordan udgangsniveauet er anderledes i hvert skærmbillede, og hvis du selv prøver det, vil du opdage, at tilslutning og afbrydelse af lydoutput vil vise lignende forskelle, så længe du indstiller dem til at være unikke.

Næsten alle Mac-tastaturer har også volumenjusteringstaster, der kan gøre denne proces lettere eller automatiseret, men mange Mac-brugere synes ikke at vide, at dette foregår bag kulisserne, og niveauerne er forskellige pr. Enhed. Så husk bare, at volumenværdien forstås af OS X som forskellig for hver lydudgangsenhed, der har en line-out-forbindelse (AUX eller andet) og er tilsluttet, det er smart nok til at vide, hvornår der er noget tilsluttet eller ej.

Tjek videoen herunder, hvordan du opsætter dette, det er meget nemt at følge og implementere:

Vælg bare en indstilling, der giver mening for din hovedtelefon brug. Hvis dine hovedtelefoner er super højt eller din hørelse meget følsom, og valgene stadig er for høje til dine præferencer, er der en hemmelig ultra lav indstilling, som du kan bruge på Mac, der er et trin over "Mute".

For mobilbrugere har iOS en tilsvarende indstilling for lydstyrke for musikappen, selv om den ikke er systemomfattende.