Sådan kopieres en cd til min iPod shuffle

Selvom der ikke er noget program, der giver dig mulighed for at rippe sange fra din cd direkte til din iPod Shuffle, kan du importere sangene ved hjælp af iTunes på din computer og derefter synkronisere de nyligt importerede spor til din iPod Shuffle. I modsætning til andre programmer, der kræver, at du betaler for at bruge dets tjenester, er iTunes gratis at bruge og er standard medieafspiller og manager til iPod-enheder. Andre funktioner i iTunes-programmet inkluderer en lydkoder, der giver fem forskellige formater til import af musik fra cd'er: MP3, AAC, Apple Lossless, AIFF og WAV.

Trin 1

Åbn iTunes på din computer ved at dobbeltklikke på iTunes-ikonet på din pcs skrivebord, eller klik på iTunes-ikonet på dockingstationen på din Macintosh-skærm.

Trin 2

Tryk på knappen på dit CD-RW / DVD-RW-drev for at åbne bakken på din pc, og placer cd'en på bakken. Skub bakken ind for at indsætte cd'en. For Macintosh-computere skal du skubbe cd'en ind i det optiske drev.

Trin 3

Klik på "Importer cd" i dialogboksen, der automatisk vises, når iTunes har registreret din cd. Alternativt kan du vælge cd-ikonet på iTunes-kildelisten, der er placeret i venstre side af iTunes-programvinduet, og vælge knappen "Importer cd".

Trin 4

Tilslut iPod Shuffle til din computer ved at slutte USB-kablet til din computer og iPod Shuffles dockstik. Placer iPod Shuffle på dock-stikket.

Trin 5

Vælg iPod Shuffle på kildelisten i iTunes, og vælg fanen "Musik" i iTunes-hovedvinduet.

Trin 6

Vælg "Synkroniser musik", og vælg enten "Hele musikbiblioteket" eller "Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer." For at vælge en bestemt kunstner eller afspilningsliste skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den kunstner eller afspilningsliste, du vil synkronisere.

Klik på knappen "Anvend", og klik på knappen "Skub ud" ved siden af ​​iPod Shuffle-ikonet på iTunes-kildelisten, når musiksynkroniseringen er afsluttet.